Witam
Za 2 miesiące wraz z żoną będziemy się ponownie przeprowadzać Na szczęście nie będzie problemu z samochodem, bo firma w której pracuję udostępni nam busa
.
Mam pytanko Drogie Panie jak radzicie sobie z tak zwaną "drobnicą"? Jeden znajomy polecił nam pakowanie w kartonowe pudełka, oczywiście uprzednio używając folii bąbelkowej. Przeglądając internet trafiłem na coś takiego spam i tak się zastanawiam czy inwestowanie w takie pudełka ma sens. Czy któraś z Was korzystała z czegoś takiego, czy lepiej po prostu iść do jakiegoś sklepu papierniczego albo zakupić w jakimś supermarkecie? Nie ukrywam, że z tymi pudełkami to fajny pomysł bo będziemy mogli sobie "upchnąć" busa pod sam sufit.
Pozdrawiam
fajna reklama
ja pakowałam w pudełka, które przez miesiące wcześniej zbierałam od znajomych.
Wystarczy poprosić w najbliższym spożywczaku i też chętnie oddadzą za darmo... chyba bym była głupia, żeby specjalnie do przeprowadzki zamawiać w necie kartony
A ja przypadkowo trafiłam na firmę (której reklamować nie będę),która spakowała mi rzeczy do pudeł,które też dostarczają i przewiozła ma na miejsce.Pytali jeszcze czy nie pomóc w rozpakowywaniu