Witajcie,
Moja żona ma 29 lat, mamy dwójkę małych dzieci. Ostatnio ciągłe choroby przynoszone z przedszkola, od kilku lat ciagly brak snu. Żona od kilku dni w żartach powiada, że musi iść do psychiatry i w końcu chciałaby przespać jedną noc bez płaczu dzieci. Niestety nie ma opcji, żebyśmy wyskoczyli gdzieś sami na weekend, więc wpadłem na pewien pomysł.
Z okazji nadchodzącego dnia kobiet chciałbym wykupić żonie nocleg w luksusowym hotelu, ja zostane z dziećmi, a ona pójdzie sobie na dobę hotelową sama odpocząć. Zje sobie pyszny obiad i kolację w hotelu, później będzie robić co jej się tylko podoba (mieszkamy w dużym mieście więc rzeczy jest mnóstwo), zakupy, aquapark, masaż, puby itp. Do tego jakaś karta podarunkowa do ulubionych sklepów.
Pytanie do was, drogie mężatki. Czy spodobałby się wam taki prezent? Jaka byłaby wasza reakcja, jakbyście coś takiego usłyszały? Chcialbym, żeby odpoczęła, zapomniala choć na chwilę że ma dzieci, męża, obowiązki, a dotknęła chociaż na chwilę odrobiny luksusu i poczuła się przede wszystkim jak atrakcyjna kobieta.
Proszę o opinie