Witam mam takie pytanie do was jako, ze zawsze potraficie madrze doradzic. Na walentynki wyslalem pewnej dziewczynie kwiaty. Podziekowala mi w wiadomosci prywatnej i pozniej udostepnila jako relacje na fb bukiet, który odemnie dostala. Nie napisala nic od kogo tylko udostepnila. I tak się zastanawiam ze skoro nic nie napisala od kogo ten bukiet to powinno to cos dla mnie znaczyc czy może chciala się tylko pochwalic ze dostala takie kwiaty. Z drugiej strony tez sobie mysle ze skoro nie interesuje ja jako kawaler to musialaby być bardzo egoistyczna i pusta w srodku aby chciec się tylko pochawalic ladnym bukietem i madra osoba jeśli jej na mnie nie zalezy odpuscilaby sobie publikacje tego typu na fb. Co o tym sadzicie?
Jeśli Ci nie podziękuje to znaczy, że jest egoistką. Wrzucanie bukietu na FB nic nie znaczy; może chciała się tylko pochwalić.
Poczekaj, nie rób ruchów, sam zobaczysz czy się odezwie.
"Podziekowala mi w wiadomosci prywatnej i pozniej udostepnila jako relacje na fb bukiet, który odemnie dostala" Panie fuorviato ale odezwala sie pozniej pytajac o moje zdrowie bo mialem grypę:)
Przecież podziękowała ![]()
publikacja na fb nie znaczy absolutnie niczego.
Sorry - przeoczyłem to. No to nad czym się zastanawiasz? Zagaduje do Ciebie to z nią rozmawiaj. Zobaczysz czy coś z tego wyniknie.
Nie napisałeś nic o waszej znajomości. Jak się poznaliście? Ile ona trwa?. Czemu uznajesz, że powinno jej zależeć?
6 2019-02-21 12:18:06 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2019-02-21 12:18:39)
Jeśli Ci nie podziękuje to znaczy, że jest egoistką. Wrzucanie bukietu na FB nic nie znaczy; może chciała się tylko pochwalić.
Poczekaj, nie rób ruchów, sam zobaczysz czy się odezwie.
Po co czytać ze zrozumieniem, jak można od razu stwierdzić, że kobiety to egoistki ![]()
Autorze, publikacja na FB nie znaczy kompletnie nic, ani w jedną, ani w drugą stronę. Nawet jeśli nie jest Tobą zainteresowana, to jeśli bukiet był ładny, mogła go po prostu pokazać jako dzieło sztuki i nie oznacza to, że dziewczyna jest pusta i egoistyczna. Dopóki nie przyhamujesz z tym dziwnym ocenianiem i klasyfikowaniem kobiet (vide Twój poprzedni wątek), to raczej słabe szanse na to, że któraś się Tobą poważnie zainteresuje.
No i przy okazji - może więcej prawdziwego życia, a nie tylko "napisała mi", "wrzuciła na FB"...
"Podziekowala mi w wiadomosci prywatnej i pozniej udostepnila jako relacje na fb bukiet, który odemnie dostala" Panie fuorviato ale odezwala sie pozniej pytajac o moje zdrowie bo mialem grypę:)
Nie ma to jak problemy rodem z gimbazy. Ile masz lat Autorze? 15? Serio nie wpadles na to ze moze dziewczyna chciala sie zwyczajnie pochwalic pieknym bukietem ale jednoczesnie zachowac pewna swoja i Twoja prywatnosc nie ujawniajac danych darczyncy? Czy w tych czasach naprawde trzeba juz piac wszem i wobec ze teraz jest sie w zwiazku ze Zdziskiem a jutro status relacji bedzie "skomplikowany"? Podziekowala Ci w prywatnej wiadomosci a co oznaczaja te kwiaty i od kogo sa wiecie Wy oboje i tyle wystarczy. Dla mnie juz to w sumie jest nadmiarem bo nie mam potrzeby afiszowac sie w internecie co i kiedy dostalam od meza.
Faktycznie mogła go od razu wyrzucić w kosz. ![]()
Witam mam takie pytanie do was jako, ze zawsze potraficie madrze doradzic. Na walentynki wyslalem pewnej dziewczynie kwiaty. Podziekowala mi w wiadomosci prywatnej i pozniej udostepnila jako relacje na fb bukiet, który odemnie dostala. Nie napisala nic od kogo tylko udostepnila. I tak się zastanawiam ze skoro nic nie napisala od kogo ten bukiet to powinno to cos dla mnie znaczyc czy może chciala się tylko pochwalic ze dostala takie kwiaty. Z drugiej strony tez sobie mysle ze skoro nie interesuje ja jako kawaler to musialaby być bardzo egoistyczna i pusta w srodku aby chciec się tylko pochawalic ladnym bukietem i madra osoba jeśli jej na mnie nie zalezy odpuscilaby sobie publikacje tego typu na fb. Co o tym sadzicie?
Podziękowała i to powinno wystarczyć. Kwiaty widocznie jej się spodobały, dlatego podzieliła się z innymi faktem bycia nimi obdarowaną. Dopisywanie od kogo, z jakiej okazji i tak dalej wydaje mi się absolutnie zbędne. Podzielam również opinię poprzedników, że samo opublikowanie bukietu co prawda może, ale nie musi o czymkolwiek świadczyć.
Jeśli Ci nie podziękuje to znaczy, że jest egoistką.
Nawet gdyby nie podziękowała, wciąż nie świadczyłoby to o jej egoizmie. Przecież to była inicjatywa Autora, ona o kwiaty nie prosiła i nawet nie miała obowiązku ucieszyć się na ich widok. Ponadto wyobraź sobie, że są kobiety, które średnio lubią cięte kwiaty, osobiście znam ich co najmniej kilka.
10 2019-02-21 20:23:02 Ostatnio edytowany przez themusik (2019-02-21 20:30:31)
Wrzucila bukiet na Fb ale chroniła twoją tozsamość bo może nie życzysz sobie aby publicznie o tym pisała.
Zachowała się właściwie.
Skoro pochwaliła się bukietem to znaczy że gest ten nie był obojętny dla niej.
11 2019-02-21 20:29:43 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-02-21 20:29:59)
miło, może masz u niej szanse:) z tego co napisałeś nie wynika to co wnioskujesz, ani że nie jest zainteresowana, ani egoizm i "bycie pustą w środku" (niezbyt rozumiem znaczenie tego pojęcia)
Za mało danych napisałeś .. to może znaczyć wszystko albo nic.