kwiaty na walentynki i publikacja w relacji na "fb" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kwiaty na walentynki i publikacja w relacji na "fb"

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: kwiaty na walentynki i publikacja w relacji na "fb"

Witam mam takie pytanie do was jako, ze zawsze potraficie madrze doradzic. Na walentynki wyslalem pewnej dziewczynie kwiaty. Podziekowala mi w wiadomosci prywatnej i pozniej udostepnila jako relacje na fb bukiet, który odemnie dostala. Nie napisala nic od kogo tylko udostepnila. I tak się zastanawiam ze skoro nic nie napisala od kogo ten bukiet to powinno to cos dla mnie znaczyc czy może chciala się tylko pochwalic ze dostala takie kwiaty. Z drugiej strony tez sobie mysle ze skoro nie interesuje ja jako kawaler to musialaby być bardzo egoistyczna i pusta w srodku aby chciec się tylko pochawalic ladnym bukietem i madra osoba jeśli jej na mnie nie zalezy odpuscilaby sobie publikacje tego typu na fb. Co o tym sadzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kwiaty na walentynki i publikacja w relacji na "fb"

Jeśli Ci nie podziękuje to znaczy, że jest egoistką. Wrzucanie bukietu na FB nic nie znaczy; może chciała się tylko pochwalić.
Poczekaj, nie rób ruchów, sam zobaczysz czy się odezwie.

3

"Podziekowala mi w wiadomosci prywatnej i pozniej udostepnila jako relacje na fb bukiet, który odemnie dostala"     Panie fuorviato ale odezwala sie pozniej pytajac o moje zdrowie bo mialem grypę:)

4

Przecież podziękowała tongue

publikacja na fb nie znaczy absolutnie niczego.

5

Sorry - przeoczyłem to. No to nad czym się zastanawiasz? Zagaduje do Ciebie to z nią rozmawiaj. Zobaczysz czy coś z tego wyniknie.
Nie napisałeś nic o waszej znajomości. Jak się poznaliście? Ile ona trwa?. Czemu uznajesz, że powinno jej zależeć?

6 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2019-02-21 12:18:39)

fuorviato napisał/a:

Jeśli Ci nie podziękuje to znaczy, że jest egoistką. Wrzucanie bukietu na FB nic nie znaczy; może chciała się tylko pochwalić.
Poczekaj, nie rób ruchów, sam zobaczysz czy się odezwie.

Po co czytać ze zrozumieniem, jak można od razu stwierdzić, że kobiety to egoistki tongue

Autorze, publikacja na FB nie znaczy kompletnie nic, ani w jedną, ani w drugą stronę. Nawet jeśli nie jest Tobą zainteresowana, to jeśli bukiet był ładny, mogła go po prostu pokazać jako dzieło sztuki i nie oznacza to, że dziewczyna jest pusta i egoistyczna. Dopóki nie przyhamujesz z tym dziwnym ocenianiem i klasyfikowaniem kobiet (vide Twój poprzedni wątek), to raczej słabe szanse na to, że któraś się Tobą poważnie zainteresuje.

No i przy okazji - może więcej prawdziwego życia, a nie tylko "napisała mi", "wrzuciła na FB"...

7

tomaszkarol napisał/a:

"Podziekowala mi w wiadomosci prywatnej i pozniej udostepnila jako relacje na fb bukiet, który odemnie dostala"     Panie fuorviato ale odezwala sie pozniej pytajac o moje zdrowie bo mialem grypę:)

Nie ma to jak problemy rodem z gimbazy. Ile masz lat Autorze? 15? Serio nie wpadles na to ze moze dziewczyna chciala sie zwyczajnie pochwalic pieknym bukietem ale jednoczesnie zachowac pewna swoja i Twoja prywatnosc nie ujawniajac danych darczyncy? Czy w tych czasach naprawde trzeba juz piac wszem i wobec ze teraz jest sie w zwiazku ze Zdziskiem a jutro status relacji bedzie "skomplikowany"? Podziekowala Ci w prywatnej wiadomosci a co oznaczaja te kwiaty i od kogo sa wiecie Wy oboje i tyle wystarczy. Dla mnie juz to w sumie jest nadmiarem bo nie mam potrzeby afiszowac sie w internecie co i kiedy dostalam od meza.

8

Faktycznie mogła go od razu wyrzucić w kosz. big_smile

9

tomaszkarol napisał/a:

Witam mam takie pytanie do was jako, ze zawsze potraficie madrze doradzic. Na walentynki wyslalem pewnej dziewczynie kwiaty. Podziekowala mi w wiadomosci prywatnej i pozniej udostepnila jako relacje na fb bukiet, który odemnie dostala. Nie napisala nic od kogo tylko udostepnila. I tak się zastanawiam ze skoro nic nie napisala od kogo ten bukiet to powinno to cos dla mnie znaczyc czy może chciala się tylko pochwalic ze dostala takie kwiaty. Z drugiej strony tez sobie mysle ze skoro nie interesuje ja jako kawaler to musialaby być bardzo egoistyczna i pusta w srodku aby chciec się tylko pochawalic ladnym bukietem i madra osoba jeśli jej na mnie nie zalezy odpuscilaby sobie publikacje tego typu na fb. Co o tym sadzicie?

Podziękowała i to powinno wystarczyć. Kwiaty widocznie jej się spodobały, dlatego podzieliła się z innymi faktem bycia nimi obdarowaną. Dopisywanie od kogo, z jakiej okazji i tak dalej wydaje mi się absolutnie zbędne. Podzielam również opinię poprzedników, że samo opublikowanie bukietu co prawda może, ale nie musi o czymkolwiek świadczyć.

fuorviato napisał/a:

Jeśli Ci nie podziękuje to znaczy, że jest egoistką.

Nawet gdyby nie podziękowała, wciąż nie świadczyłoby to o jej egoizmie. Przecież to była inicjatywa Autora, ona o kwiaty nie prosiła i nawet nie miała obowiązku ucieszyć się na ich widok. Ponadto wyobraź sobie, że są kobiety, które średnio lubią cięte kwiaty, osobiście znam ich co najmniej kilka.

10 Ostatnio edytowany przez themusik (2019-02-21 20:30:31)

Wrzucila bukiet na Fb ale chroniła twoją tozsamość bo może nie życzysz sobie aby publicznie o tym pisała.
Zachowała się właściwie.
Skoro pochwaliła się  bukietem to znaczy że gest ten nie był obojętny dla niej.

11 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-02-21 20:29:59)

miło, może masz u niej szanse:) z tego co napisałeś nie wynika to co wnioskujesz, ani że nie jest zainteresowana, ani egoizm i "bycie pustą w środku" (niezbyt rozumiem znaczenie tego pojęcia)

12

Za mało danych napisałeś .. to może znaczyć wszystko albo nic.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kwiaty na walentynki i publikacja w relacji na "fb"

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024