Zaczęłam dziś pisać na badoo z pewnym panem. Wydawał się dość inteligentny, otwarty i w ogóle fajnie się pisało. W pewnym momencie zaczęła się dyskusja na temat tego portalu. Stwierdził że poznał tam dużo inteligentnych, ładnych kobiet i z niektórymi spotykał się dłużej. W ogóle to on ma bardzo duże wymagania i chce żebym wiedziała że mam konkurencję, ponieważ on pisze też z innymi ciekawymi kobietami i jeśli z jakąś się spotka i będzie efekt wow to reszcie podziękuje. Poza tym prosił by mnie o przesłanie na emaila zdjęcia, ponieważ to które mam jest trochę kiepskie. Odpisałam, że nie będę brać udziału w castingu i podziękuję za znajomość .Zastanawiam się ile tych ładnych, inteligentnych, ciekawych kobiet zechce poświęcić swój czas, żeby spotkać się z kimś kto zachowuje się w ten sposób.
Zaczęłam dziś pisać na badoo z pewnym panem. Wydawał się dość inteligentny, otwarty i w ogóle fajnie się pisało. W pewnym momencie zaczęła się dyskusja na temat tego portalu. Stwierdził że poznał tam dużo inteligentnych, ładnych kobiet i z niektórymi spotykał się dłużej. W ogóle to on ma bardzo duże wymagania i chce żebym wiedziała że mam konkurencję, ponieważ on pisze też z innymi ciekawymi kobietami i jeśli z jakąś się spotka i będzie efekt wow to reszcie podziękuje. Poza tym prosił by mnie o przesłanie na emaila zdjęcia, ponieważ to które mam jest trochę kiepskie. Odpisałam, że nie będę brać udziału w castingu i podziękuję za znajomość .Zastanawiam się ile tych ładnych, inteligentnych, ciekawych kobiet zechce poświęcić swój czas, żeby spotkać się z kimś kto zachowuje się w ten sposób.
Haha, żadna. Możesz być pewna. Olej go.
kasia5266 napisał/a:Zaczęłam dziś pisać na badoo z pewnym panem. Wydawał się dość inteligentny, otwarty i w ogóle fajnie się pisało. W pewnym momencie zaczęła się dyskusja na temat tego portalu. Stwierdził że poznał tam dużo inteligentnych, ładnych kobiet i z niektórymi spotykał się dłużej. W ogóle to on ma bardzo duże wymagania i chce żebym wiedziała że mam konkurencję, ponieważ on pisze też z innymi ciekawymi kobietami i jeśli z jakąś się spotka i będzie efekt wow to reszcie podziękuje. Poza tym prosił by mnie o przesłanie na emaila zdjęcia, ponieważ to które mam jest trochę kiepskie. Odpisałam, że nie będę brać udziału w castingu i podziękuję za znajomość .Zastanawiam się ile tych ładnych, inteligentnych, ciekawych kobiet zechce poświęcić swój czas, żeby spotkać się z kimś kto zachowuje się w ten sposób.
Haha, żadna. Możesz być pewna. Olej go.
Niestety zaskocze Cie.Znajdzie sie pare
4 2019-02-20 12:39:20 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-02-20 12:42:57)
Autorko jestem prawie pewien że nie masz kogo i czego żałować
Jak wyżej olej typa wygląda nato że klasyczny dziecinny pyszalek manipulant nibyszczery farmazon .Zabawe sobie znalazł nie musisz brać w tym udziału
Niezła intuicja jak na badoo
Szary też ma rację.
Autorko jestem prawie pewien że nie masz kogo i czego żałować
Jak wyżej olej typa wygląda nato że klasyczny dziecinny pyszalek manipulant nibyszczery farmazon .Zabawe sobie znalazł nie musisz brać w tym udziału
Niezła intuicja jak na badooSzary też ma rację.
A ja sie z Toba tez zgodze.Nie ma dziewczyna kogo zalowac i nawet niech mu blokade zalozy
Pewnie nie było ani jednej. Chciał wywrzeć wrażenie jaki to on jest rozchwytywany. Taki sposób na podryw.
Odpuść to jakiś pozer... Bogacz nie musi mówić że jest bogaty... Tak samo facet który ma bogactwo kobiet w życiu ..
Po drugie ... on chce żebyś miała konkurencję a jeszcze Cie nawet nie pocałował ??? trochę to śmieszne
Dziecinny palant próbujący wywrzeć presję i zainteresowanie. Z drugiej strony zal ze tacy ludzie istnieją by przez manipulacje słabszych osob na nie wpływać bo są beznadziejnie płytcy.
Głowa do góry. A badoo i tindera bym odpuścił :-)
- badoo
- że nie będę brać udziału w castingu
Przecież sama organizujesz casting. F**k logic.
Pan z bramki nr 1 - odpada. Nagrabił sobie.
Zapraszamy pana nr 2, 3, ... 55.
Bo pewnie tylu już do Ciebie dzisiaj napisało.
10 2019-02-20 16:19:36 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-02-20 16:33:54)
Szczerze i konkretnie postawił sprawę. Reszta zrobi to samo, tylko o tym nie powie.
Chce super zdjęcie? wyślij mu jakiejś modelki, pisząc ż to nie Ty wprawdzie, ale by ocenił poziom artystyczny zdjęcia.
Chciałabyś, by jeszcze przed spotkaniem nawijał Ci makaron na uszy, że jesteś naj? Zapytaj go, czy jak się spotkacie to od razu jest się w stanie z tym wow zadeklarować. bo nie wiesz ile masz czekać, czy się jakaś inna nie objawi:tydzień, czy 5 lat.
11 2019-02-20 16:27:31 Ostatnio edytowany przez jjbp (2019-02-20 16:27:49)
Chciałabyś, by jeszcze przed spotkaniem nawijał Ci makaron na uszy, że jesteś naj?
Ela jest chyba jakaś wersja pośrednie, co?
Jakiś dziwny ten facet. A ile kobiet stoi do niego w kolejce? Może parę takich co mają zaniżone poczucie własnej wartości.
12 2019-02-20 16:35:42 Ostatnio edytowany przez anderstud (2019-02-20 16:38:30)
Po pierwsze facet nic nie wspominał o jakiejś kolejce chętnych, tylko że z innymi pisze.
Po drugie wszystkie robicie dokładnie tak samo jak on, tylko trzymacie to w tajemnicy.
Nie wiem o co wielkie halo, wyślij mu to zdjęcie i tyle, po co tworzyć nieistniejący problem
i wyzywać kolesia od palantów, zanim jeszcze cokolwiek zrobił. Bez sensu.
P.S.
Fajnie jest, miło i sympatycznie jak szykujecie się dwie godziny na umówione spotkanie i przychodzi gościu,
który ledwo przypomina typka ze zdjęcia, bo wyleciało mu z głowy wspomnieć o tym, że robił je siedem lat temu?
13 2019-02-20 16:38:17 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-02-20 16:42:10)
Ela210 napisał/a:Chciałabyś, by jeszcze przed spotkaniem nawijał Ci makaron na uszy, że jesteś naj?
Jakiś dziwny ten facet. A ile kobiet stoi do niego w kolejce? Może parę takich co mają zaniżone poczucie własnej wartości.
Może kłamać, a może stoją ? tego nie wiesz..
Wersja pośrednia? Czyli to samo, tylko o tym Ci nie mówi. Bo inną jaką byś chciała?
Jakiś dziwny-- czyli? inteligentny, otwarty.. sama tak pisałaś.. i nazbyt szczery- taki do bólu uczciwy..
A jak Cię zabolało- to pozamiatał sobie )
Po pierwsze facet nic nie wspominał o jakiejś kolejce chętnych, tylko że z innymi pisze.
Po drugie wszystkie robicie dokładnie tak samo jak on, tylko trzymacie to w tajemnicy.
Nie wiem o co wielkie halo, wyślij mu to zdjęcie i tyle, po co tworzyć nieistniejący problem
i wyzywać kolesia od palantów, zanim jeszcze cokolwiek zrobił. Bez sensu.P.S.
Fajnie jest, miło i sympatycznie jak szykujecie się dwie godziny na umówione spotkanie i przychodzi gościu,
który ledwo przypomina typka ze zdjęcia, bo wyleciało mu z głowy wspomnieć o tym, że robił je siedem lat temu?
Zdjęcia kłamią nawet aktualne mogą
jjbp napisał/a:Ela210 napisał/a:Chciałabyś, by jeszcze przed spotkaniem nawijał Ci makaron na uszy, że jesteś naj?
Jakiś dziwny ten facet. A ile kobiet stoi do niego w kolejce? Może parę takich co mają zaniżone poczucie własnej wartości.Może kłamać, a może stoją ? tego nie wiesz..
Wersja pośrednia? Czyli to samo, tylko o tym Ci nie mówi. Bo inną jaką byś chciała?
To raczej do przewidzenia, że on lub ona z portalu piszą z innymi. Jeśli facet czuje potrzebę, żeby przedstawić sprawę na zasadzie: „słuchaj laska, staraj się, bo masz konkurencję”, to powinna się zapalić czerwona lampka. Autorce tematu słusznie się zapaliła. Można było bardziej subtelnie napomknąć, jeśli mu zależy, żeby ona wiedziała, że to póki co nic poważnego z jego strony. Facet usiłuje tu zastosować reguły wywierania wpływu, sprawić wrażenie, że jest bardziej atrakcyjny.
No co kto lubi- ja akurat cenię otwartość, a nie rozwodnione subtelności
To o konkurencji można odebrać jak przechwalanie się, albo oddać tym samym- bo chyba Pan nie jest jedynym, który zainteresował się autorką ?
Luzu trochę- nie obrażać się i stawiać swoje warunki, jak coś nie pasuje..
Facet odpisał mi tak: " Chyba lepsza jest szczerość niż bycie oszukiwanym a skoro tego nie doceniasz to życzę Ci, żebyś była oszukiwana i zdradzana w przyszłości". Czyli jednak słusznie zerwałam znajomość. Pan okazał się frustratem.
Ja myślę, że jemu nie tyle chodziło o przechwalanie się, ile o zmuszenie autorki do wysłania tego głupiego zdjęcia,
coś na zasadzie - nie będę pisał w nieskończoność z laską, która nie wiem nawet jak wygląda - a ona sobie dopowiada historie,
zamiast mu to zdjęcie wysłać i mieć z bani. Sam robię podobnie jak dziewczyna ma w profilu trzy fotki powiedzmy znad morza,
na których widać tylko fragment twarzy (bo resztę zasłaniają włosy, albo okulary, albo fotka jest przepalona przez słońce)
i kawałek ramienia (bo resztę zasłania jakaś sukienka, albo pies, albo dziecko, albo pies i dziecko, albo ujęcie było tak skadrowane)
no to serio jest słabe jak człowiek pyta zwyczajnie czy ma jakieś inne zdjęcia, a ona świruje pawiana, żeby tylko innego nie wysłać.
Nie to nie, kończymy w takim razie zabawę i bajo. I wcale nie chodzi o żadne kolejki chętnych, tylko o marnowanie mojego czasu.
no to słabo jednak
)
Czyli jednak słusznie zerwałam znajomość. Pan okazał się frustratem.
Moim zdaniem zwyczajnie się nabzdyczyłaś o te fotki i już tylko czekałaś na pretekst, żeby mu pokazać gdzie jest jego miejsce,
to takie typowe dla internetowych znajomości zawieranych poprzez portale randkowe, że mnie akurat wcale nie dziwi
21 2019-02-20 17:37:10 Ostatnio edytowany przez jjbp (2019-02-20 17:40:27)
jjbp napisał/a:Ela210 napisał/a:Chciałabyś, by jeszcze przed spotkaniem nawijał Ci makaron na uszy, że jesteś naj?
Jakiś dziwny ten facet. A ile kobiet stoi do niego w kolejce? Może parę takich co mają zaniżone poczucie własnej wartości.Może kłamać, a może stoją ? tego nie wiesz..
Wersja pośrednia? Czyli to samo, tylko o tym Ci nie mówi. Bo inną jaką byś chciała?Jakiś dziwny-- czyli? inteligentny, otwarty..
sama tak pisałaś.. i nazbyt szczery- taki do bólu uczciwy..
![]()
A jak Cię zabolało- to pozamiatał sobie)
Coś pomiędzy tzn nie oczekuję wyznań jaka to ja jedyna i wspaniała po jednej rozmowie tak samo jak nie spodziewam się tekstów o castingu szczególnie że typa ledwo znam, nawet się nie spotkaliśmy. Oba wyznania są dziwne i nie na miejscu podczas pierwszej w życiu rozmowy.
Sorry nie uwierzę że stoją żadna kobieta która ma choc trochę poczucia własnej wartości na to nie pójdzie....
Wedlug mnie dziwny I kropka. Gdzie sama tak pisałam? Chyba mnie z kimś pomyliłas
Tobie może i taki tekst by pasował ale nie każdemu musi
22 2019-02-20 17:53:23 Ostatnio edytowany przez kasia5266 (2019-02-20 17:56:36)
Ja myślę, że jemu nie tyle chodziło o przechwalanie się, ile o zmuszenie autorki do wysłania tego głupiego zdjęcia,
coś na zasadzie - nie będę pisał w nieskończoność z laską, która nie wiem nawet jak wygląda - a ona sobie dopowiada historie,
zamiast mu to zdjęcie wysłać i mieć z bani. Sam robię podobnie jak dziewczyna ma w profilu trzy fotki powiedzmy znad morza,
na których widać tylko fragment twarzy (bo resztę zasłaniają włosy, albo okulary, albo fotka jest przepalona przez słońce)
i kawałek ramienia (bo resztę zasłania jakaś sukienka, albo pies, albo dziecko, albo pies i dziecko, albo ujęcie było tak skadrowane)
no to serio jest słabe jak człowiek pyta zwyczajnie czy ma jakieś inne zdjęcia, a ona świruje pawiana, żeby tylko innego nie wysłać.
Nie to nie, kończymy w takim razie zabawę i bajo. I wcale nie chodzi o żadne kolejki chętnych, tylko o marnowanie mojego czasu.
Na portalu miałam przecież dwa zdjęcia i to całkiem wyraźne, ale Pan uznał, że są kiepskie i on by prosił o inne .
Hehehe... ma facet bajer, nie ma co. Ja bym mu te emotikonki tylko wysłała iksde iksde... Ale też mu dobrze napisałaś Autorko
miałam przecież dwa zdjęcia i to całkiem wyraźne, ale Pan uznał, że są kiepskie
Hmm... może fotograf jakiś...
kasia5266 napisał/a:miałam przecież dwa zdjęcia i to całkiem wyraźne, ale Pan uznał, że są kiepskie
Hmm... może fotograf jakiś...
No tak. Powinnam dla jaśnie Pana zrobić specjalną sesję .
a ja myślę, że z facetem może być coś nie HALOOO ( być może złe wcześniejsze doświadczenia - i tu rozumiem).
Ja właśnie poznałam partnera na badoo. "Dręczył" mnie dodatkowymi zdjęciami, choc miałam 3 - PRAWDZIWE no cóż ... tylko z różnych wakacji ( nie lubię zdjęć więc takimi się tylko "pochwaliłam.) Pisaliśmy 2 tygodnie ( bez dodatkowych zdjęć) i spotkaliśmy się .. jesteśmy razem 3 lata - tak więc trudno jednoznacznie wyrokować
To też prawda. Faceci czasem zachowują się mega dziwacznie. Końskie podchody czy coś w tym stylu...
To napisz mu, żeby Tobie też wysłał jakieś dodatkowe. Ja miałam taka sytuację, że facet dopytywał o moje dodatkowe zdjęcia, ale za nic nie chciał wysłać swoich dodatkowych. Miał tylko jedno i twierdził, że wystarczy.
29 2019-02-20 19:22:22 Ostatnio edytowany przez kasia5266 (2019-02-20 19:22:54)
To napisz mu, żeby Tobie też wysłał jakieś dodatkowe. Ja miałam taka sytuację, że facet dopytywał o moje dodatkowe zdjęcia, ale za nic nie chciał wysłać swoich dodatkowych. Miał tylko jedno i twierdził, że wystarczy.
Gdyby zachowywał się normalnie to nie miałabym problemu z wysłaniem dodatkowego zdjęcia. Jednak po jego ostatniej wiadomości stwierdzam tylko, że lepiej, żeby kobiety omijały go szerokim łukiem .
A ile on ma lat?
Dolce666 napisał/a:To napisz mu, żeby Tobie też wysłał jakieś dodatkowe. Ja miałam taka sytuację, że facet dopytywał o moje dodatkowe zdjęcia, ale za nic nie chciał wysłać swoich dodatkowych. Miał tylko jedno i twierdził, że wystarczy.
Gdyby zachowywał się normalnie to nie miałabym problemu z wysłaniem dodatkowego zdjęcia. Jednak po jego ostatniej wiadomości stwierdzam tylko, że lepiej, żeby kobiety omijały go szerokim łukiem
.
Ja też uważam,że można coś dosłać itp, ale ja akurat miałam wysłać , on swojego za nic nie chciał.
A ile on ma lat?
Podobno 34.
33 2019-02-20 19:45:31 Ostatnio edytowany przez wielkieoczy (2019-02-20 19:50:23)
A wg mnie, facet jest burakiem bez klasy i bardzo możliwe, ze babiarzem, który szykuje sobie grunt.
U mnie byłby skreślony. Generalnie to mocno słabo o nim świadczy.
Zauważ, ze od wejścia ustawia cie w pozycji osoby o mniejszej wartości niż on i zastrzega oraz podkreśla, ze wybór należy do niego. Zbija ci tym samym twoje własne ego (a przynajmniej taki ma cel)
A wg mnie, facet jest burakiem bez klasy i bardzo możliwe, ze babiarzem, który szykuje sobie grunt.
Zauważ, ze od wejścia ustawia cie w pozycji osoby o mniejszej wartości niż on i zastrzega oraz podkreśla, ze wybór należy do niego. Zbija ci tym samym twoje własne ego (a przynajmniej taki ma cel)
Trafne uwagi
JadziaNieMadzia napisał/a:A ile on ma lat?
Podobno 34.
Zlansowany jakiś. Może pracuje w korpo w wielkim mieście i ma się za niewiadomo kogo. Next! XD
Facet odpisał mi tak: " Chyba lepsza jest szczerość niż bycie oszukiwanym a skoro tego nie doceniasz to życzę Ci, żebyś była oszukiwana i zdradzana w przyszłości". Czyli jednak słusznie zerwałam znajomość. Pan okazał się frustratem.
Jaki miły!
Nie dałaś się nabrać na banalną niskich lotów manipulację, to sie wkurzył. Jedną mniej ma teraz w kolejce
Bardzo celna uwaga. Podpisuję się pod tym zdaniem.
Nie bronię tego Pana, bo życzenie na koniec by zostala oszukana swiadczy o braku klasy.
Ale zarzuty o celowe poniżanie autorki wydają mi się przesadzone.
Nie korzystalam z portali randkowych, ale gdybym to robiła, to ze świadomoscią, że to jest właśnie casting . Może mało subtelne ale prawdziwe.W momencie szukania partnera na żyxie nie mnożyłabym swoich fotek w sieci, tylko zapropobowala spotkanie.
A ten Pan oczywiscie pokazal cos niefajnego, na koniec.