Rozeszłam się z nim, a teraz coś we mnie pękło - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rozeszłam się z nim, a teraz coś we mnie pękło

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Rozeszłam się z nim, a teraz coś we mnie pękło

ekhm...jestem nowa...tyle tu tematów że nie wiem w którym zawiesić problem...widzę tu masę ekspertów i niezwykle doświadczone osoby , no cóż ja raczkuję
powiem w kilku zdaniach, rozeszłam się 2 lata temu z ojcem mojego syna ( niezgodne charaktery ) bywa, wszystko bylo w miarę ok, teraz dowiedzialam sie ze kurcze spotyka sie z kobietą....coś we mnie pękło....załamałam się....

-------------
rozważam skorzystanie z portali randkowych....nie mam zielonego pojęcia jak się w takim obracac, w sumie sama nie wiem czy jestem gotowa, bo moje emocje jednak wiażą się obecnie z ojcem dziecka....płaczę po nocach....nic nie jem, czy plaster to dobre rozwiązanie....macie spore doświadczenie...doradżcie prosze

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozeszłam się z nim, a teraz coś we mnie pękło

Marianno-79, oddzieliłam Twoje posty od wątku, w którym je umieściłaś, ponieważ zrobiłaś to w sposób sprzeczny z obowiązującymi na Netkobietach zasadami. Bardzo proszę o zapoznanie się z regulaminem i stosowanie do jego przepisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

W sumie dobry plaster nie jest zły. Tylko trzeba wziąć dobrego plastra a nie złego plastra. Jest więc ryzyko.

4

Skoro macie razem syna to jest szansa że bedzie bliżej siebie z powodu dziecka.
Kto wie czy znowu się nie zejdziecie.
To ty go olałaś zatem nie wiesz co on tym mysli.
To że sie spotyka z inna nie znaczy że nie myśli o tobie.
Zainiscjuj spotkanie a pretekstem niech bedzie syn. Bądź dla niego dobra i miła.
Kto wie co się wydarzy.....

5

problem jest że on się zakochal...widzę, wiem nie jest to gra...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rozeszłam się z nim, a teraz coś we mnie pękło

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024