O co mu chodzi? 30 latek , który olewa ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » O co mu chodzi? 30 latek , który olewa ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez czarna97 (2019-02-18 14:45:35)

Temat: O co mu chodzi? 30 latek , który olewa ?

Witam dziewczyny, otóż pewnie nie ja pierwsza zmagam się z tym problemem, ale dla mnie jest to pierwszy raz ...
Może zacznę od poczatku wink

Pracuje w małej firmie budowlanej, siedzę w biurze, mam 25 lat..  Do Listopada 2018 r byłam w związku, trwał on 4 lata "znajomi" z pracy dzięki fb o tym wiedzieli, ale..
Pojawił się on zatrudniony od stycznia 2018 r , lat 30, na początku zwykłe cześć nic więcej .. po pewnym czasie za udzielenie w czymś pomocy żarciki typu: jesteś cudowna, gdybyś nie miała chłopaka wycałowałbym Cię, później komplementy.. jesteś piękna, cudowna, itp., itd., .. Po drodze moje problemy osobiste, zakończenie związku więc nie robiłam sobie nic z tego.. on nie ustępował.. zaprosił mnie nawet jako jego osobę towarzyszącą na wesele, zaczęły się wiadomości sms, bądz messenger, nasiliło się to od połowy stycznia,
nie były to dłuugie , wylewne wiadomości , ale znajdowały się w nich komplementy i jego żarciki  - tak jak podczas rozmów w pracy- zaznaczę jeszcze że on nie pracuje w biurze tylko jeżdzi na budowy więc nasze rozmowy w pracy są krótki i przelotne.. do rzeczy.. zainteresował mnie sobą na maxa, zauroczenie ? nie wiem.. wiem że mam ochotę spędzać przy nim czas.. przyszły walentynki.. mieliśmy spędzić je razem i niestety musiał być przy rodzinie - ktoś zmarł-zroumiałam , przepraszał a ja uwierzyłam nie robiłam sprawy.. dzien później rozmawialiśmy jak nigdy ponad 1 godzinę przez telefon i uwaga .. nazwał mnie swoją przyszłą dziewczyną, umówił się ze mną na kolejny dzień.. i tu niespodzianka .. znów nic z tego.. musiał dokądś pojechać, ze złości odparłam zwykłe ok i się skończyło.. dzisiaj w pracy przyszedł podpisać listę z uśmiechem jak gdyby nigdy nic.. póki co kontaktu zero .. a o tej porze miałabym pełno wiadomości..

Nie wiem co mam w tej sytuacji zrobić, czekać , odpuścić?  Spodziewać się tego , że on zrezygnował ze mnie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: O co mu chodzi? 30 latek , który olewa ?

Porozmawiać.

3

w jakim kontekście nazwał Cie swoja przyszła dziewczyną ?? to był flirt ??

4

Rozmawialiśmy o dość osobistych sprawach, moim problemie, z którym się zmagam..w pewnym momencie powiedział ,ze będziemy nad tym pracować na co ja,  ze niestety nade mną nie da się pracować  i wtedy on powiedział, że jako jego przyszła dziewczyna na pewno sobie z tym problemem poradze.

5

Jakoś tu nie zauważyłem Twojej zbyt wielkiej wylewności i zainteresowania. Facet pewnie zrozumiał, że chcesz pozostawić waszą relację na firmowym flircie.

6

Dla mnie to taki niewinny flirt, spotkanie itp. projekcja waszej przyszłej rzeczywistości ... na studiach koleżankom mówiłem mówiłem że jak nie pomogą mi projektów robić to nie będą moimi przyszłymi dziewczynami - działało super big_smile. Na ten moment, odpuść wygląda to na takie swobodne luźne poznawanie się czasem intensywniej czasem słabiej. Puki co odpuść nabierz dystansu tak będzie najlepiej nie szukaj na siłę kontaktu ale też go nie ograniczaj - po prostu puść sprawę wolno.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » O co mu chodzi? 30 latek , który olewa ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024