Gimnazjalna miłość sprzed 5 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gimnazjalna miłość sprzed 5 lat

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Gimnazjalna miłość sprzed 5 lat

Drogie Panie, mam do Was pytanie. Słowem wstępu, kiedyś poznałem pewna dziewczynę w swoim gimnazjum, była 2 lata młodsza, pisaliśmy ale nigdy nie rozmawialiśmy twarzą w twarz bo ona nieśmiała a ja wstydliwy. A mimo to zakochałem się a ona też coś poczuła. I to u mnie trwa do dziś a ona woli nie pamiętać. Minęło 5 lat a ja nadal coś do niej czuje a ona woli mnie nie znać. Nawet niecały rok temu napisałem do niej a ona nawet już nie odpisała. I moje pytanie: czy to normalne? I jak temu zaradzić? Związki z innymi kobietami nie pomagały bo uczucie do tej jednej wracało po miesiącu lub dwóch z daną dziewczyną. Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gimnazjalna miłość sprzed 5 lat
KochamToRobic napisał/a:

Drogie Panie, mam do Was pytanie. Słowem wstępu, kiedyś poznałem pewna dziewczynę w swoim gimnazjum, była 2 lata młodsza, pisaliśmy ale nigdy nie rozmawialiśmy twarzą w twarz bo ona nieśmiała a ja wstydliwy. A mimo to zakochałem się a ona też coś poczuła. I to u mnie trwa do dziś a ona woli nie pamiętać. Minęło 5 lat a ja nadal coś do niej czuje a ona woli mnie nie znać. Nawet niecały rok temu napisałem do niej a ona nawet już nie odpisała. I moje pytanie: czy to normalne? I jak temu zaradzić? Związki z innymi kobietami nie pomagały bo uczucie do tej jednej wracało po miesiącu lub dwóch z daną dziewczyną. Pozdrawiam.

Czy to jest normalne ???
ciężko powiedzieć wszystko zależy od indywidualnego przypadku.... być może trafiłeś na właściwą kobietę która ci bardzo mocno odpowiada.
A zatem pytanie czy to jest normalne wydaje mi się raczej nie właściwe.

3

Jak poznałeś, skoro nie rozmawialiście?

Jak miałem piętnaście lat, to też się zakochałem w dziewczynie, której twarz mnie zauroczyła. Nie jakąś piękna, ale miała w sobie coś. Poznaniem tego bym nie nazwał.

Tak to jest, jak że szkolnych lektur usunięto "Cierpienia młodego Wertera"  smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gimnazjalna miłość sprzed 5 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024