Rozstanie po 2 latach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie po 2 latach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Rozstanie po 2 latach

Witam. Mam 22 lata. Bylem z 17 latka 2 lata. Mówiła że mnie kocha i te czułe słówka. Ufałem jej. Bylem dla niej zawsze wsparciem pomagałem gdy potrzebowała pomocy a tu nagle znalazła innego a o zerwaniu dowiedziałem się poprzez Facebooka wchodząc z ciekawości na jej profil. Znalazłem tam ich wspólne zdjęcie i status związku.kocham ja a ona najwidoczniej mnie już nie. Niewiem jak się  otrząsnąć. Nie radzę sobie z tym. Czuję się jak śmieć zwykły. Żyje nadzieją że jeszcze do mnie wróci. Co o tym sądzicie. Dodam jeszcze że przez te dwa lata związku była z kilkoma innymi a jednocześnie zemną.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie po 2 latach

Byla z innymi przez 2 lata zwiazku z Tobą? Pozazdrościć dziewczyny

3

Tak. Dowiedziałem się o tym od koleżanki która znam od dziecka. Że nigdy nie była fair. Teraz jest z młodszym a dzień wcześniej gdy się z nim związała o czym ja nie wiedziałem to spała zemną

4

Dodam jeszcze że przez te dwa lata związku była z kilkoma innymi a jednocześnie zemną.

Co o tym sądzicie.

Stań przed lustrem, rozbierz się i sprawdź czy masz jeszcze jaja.
A jak to zrobisz idź i zrób sobie badania - bo pełno syfu w koło.
2 lata się bujała z innymi? to jeszcze zahacz okulistę bo ze wzrokiem chyba nie halo.

5

Jaj to juz dawno niema. ale na powaznie.. wez ty sie facet jeb.. nij w łeb! po pierwsze to ty z nia dwa lata nie byles, tylko bywales od czasu do czasu. ja  takich dziewczyn tez kiedys troche mialem, z Roksy najczęściej, niestety te zwiazki nieprzetrwaly próby czasu lol

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie po 2 latach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024