Wiem iż temat tyczylkobiet ale dodam swoje 3 grosze. Burzowy w "odwecie" pdoam swoje punkty które skreslaja partnera.
4 punkty jak u ciebie
chce dziecka jestem bezpłodna 
Nie rozumie, iż nie to nie
introwertyk
ma przerośnięte ego
Mizogin, maskulinista Prawicowiec konserwatysta wspierający tradycyjny model rodziny (u takich ludzi jest niska inteligencja emocjonalna, trudności w znalezieniu się w nowe sytuacje, chorobliwie zapobiegawczy, otwartości na nowe, na ogół trudniej radzą sobie z konfliktem, trudniej osiągają kierują się chłopskim rozumem)
Gruby jak u ciebie
Ma dużo problemów ze sobą, problem z odnalezieniem sensu życia jak u ciebie
utrzymuje kontakt z byłą
Chodzi po stronach typu bracia samcy, świadomość związków.
Wampir emocjonalny jak u ciebie
Seks dla niego jest bardzo ważny.
Osobowość dyssocjalna, paranoiczna, schizoidalna (mój były)
wygląda jak Marian Kowalski bądź lalusio łobuziak jak Bosak czy Międlar ten typ rysów twarzy.
Brak stabilizacji związkowej jak ty
Kiedyś zdradził, jak u ciebie.
Jest zimny wyrachowany, nie wspiera, nie okazuje uczuć, za to tylko wymaga jak u ciebie a także do przesady przejmuje się tym, co inni powiedzą, pomyślą i przedkłada to nad wspólne dobro jaku ciebie
Narzeka na kobiety obgaduje je mnie ma wieczne fochy kaprysy
Nie akceptuje mnie jak u ciebie (czytasz strony typu samcze runo odpadasz)
Chorobliwa zazdrość
Materialista wszystko wylicza, wydziela kasę, nadmiernie wydaje ją na swoje zachcianki (ja tak nie postępuje)
Nie dba o higienę, jak u ciebie
Hobby piłka nożna (bądź boks, koszykówka) historia (oj tego nie akceptuję) lubi wojsko.
Nie rozumie, iż kobieta nie jest maszyną
Ubiera się jak chłopiec lubi siłownie, sporty ekstremalne (praktyka mojej matki starszej siostry i po części mnie wskazuje, iż to są ludzie nie na związki)
Lubi rajstopy szpilki koronki sorry tu się nie dogadamy