Fajne pomysł na spędzenie wolnego czasu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Fajne pomysł na spędzenie wolnego czasu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1 Ostatnio edytowany przez gabriela166 (2019-01-27 23:23:53)

Temat: Fajne pomysł na spędzenie wolnego czasu?

Pytam ,bo ostatni mam mało znajomych.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Fajne pomysł na spędzenie wolnego czasu?

Hmm a skąd pochodzisz ? Też mam ten problem z pomysłem na spędzanie wolnego czasu

3

Obejrzyj "Modę na sukces" od pierwszego odcinka tongue

4

Misinx napisał/a:

I to jest ten twój pomysł ?
To mial być chyba żart, tylko nie jestem pewna czy autorka tego oczekiwała

5

Lou71.71 napisał/a:
Misinx napisał/a:

A dlaczego żart? Może autorka wątku lubi oglądać seriale...
Bo pytanie gabrieli166 było tak ogólne, że właściwie można napisać wszystko. Bo dla każdego pojecie "fajne spedzanie wolnego czasu" znaczy co innego. Ja na przykład lubię spędzać wolny czas śpiąc. Idealne zajęcie gdy się nie ma wielu znajomych, przynajmniej nikt w tym nie przeszkadza wink

6

bbasia napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Bo pytanie gabrieli166 było tak ogólne, że właściwie można napisać wszystko. Bo dla każdego pojecie "fajne spedzanie wolnego czasu" znaczy co innego. Ja na przykład lubię spędzać wolny czas śpiąc. Idealne zajęcie gdy się nie ma wielu znajomych, przynajmniej nikt w tym nie przeszkadza wink

Nie sądzę, aby gabrieli (ani komukolwiek) trzeba było podpowiadać możliwość oglądania seriali ...
A Misinx to facet

7

Lou71.71 napisał/a:
bbasia napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Nie sądzę, aby gabrieli (ani komukolwiek) trzeba było podpowiadać możliwość oglądania seriali ...
A Misinx to facet

A co to ma do rzeczy, że facet ?
Zgadza się to był żart. I zgadza się pytanie było tak ogólne, że aż trudno je było potraktować całkiem poważnie. Stwierdzenie "fajne spędzenie wolnego czasu" dla każdego oznacza co innego. To tak jakby zapytać o "dobry przepis na obiad". Dla jednego super będzie dobry schabowy z ziemniakami i kapustą, a dla innego kaczka po pekińsku, albo jeszcze coś innego.

8

No,to ja mentalnie wesprę nieco Misinxa ( smile ) oraz konkretnie-Gabrielę smile
Jeśli lubisz sport proponuję: speedskiing,speedbiking,mountain boarding,street luge,skysurfing,snowschoeing.
Jeśli lubisz rękodzieło polecam:scrapbooking,filigrany,renowację mebli,decoupage,ozdabianie jajek sznurkiem.

9

Ja wolny czas spędzam czytając książki. Kiedy chodziłam jeszcze do szkoły nie lubiłam czytać, czytałam bo musiałam ... sporadycznie trafiła się książka, która mnie rzeczywiście wciągnęła. Kończąc 30 stkę zaczęłam czytać jak szalona. Jest to fajnie uczucie odciąć się od tego świata i przenieś się w świat książki, którą sobie sama wybieram wink a poza czytaniem ... ćwiczę (ćwiczenia aby kręgosłup nie bolał bo mam dyskopatię), i tez te ćwiczenia polubiłam, nie robię tego bo muszę, tylko chcę, a dolegliwości minęły, sylwetka też trochę lepsza przy okazji wink Włączam tv, jakiś film i sobie w tym czasie ćwiczę. Trzeba próbować różnych rzeczy i sprawdzić co będzie nam sprawiać przyjemność ... każdy jest inny, więc trudno coś doradzić. Poszukuj.... i tyle ....

10

Autorka pisze, że ostatnio ma mało znajomych, więc może coś w kierunku pozyskania trochę znajomości...

11

Autorko, nikt Ci przepisu dobrego nie poda, bo jak większość słusznie zauważyła, to, co dla jednego może być fajnym spędzaniem czasu, dla innego nudą a nawet karą.
Chyba masz jakieś zainteresowania? Jak nie to kondolencje...

12

adiaphora napisał/a:

Autorko, nikt Ci przepisu dobrego nie poda, bo jak większość słusznie zauważyła, to, co dla jednego może być fajnym spędzaniem czasu, dla innego nudą a nawet karą.

No kondolencje też mogą być jakimś zainteresowaniem tongue

13 Ostatnio edytowany przez adiafora (2019-02-01 15:56:22)

Misinx napisał/a:
adiaphora napisał/a:

lol a to Ci się udało big_smile
W zasadzie to mnie tongue

14

adiaphora napisał/a:
Misinx napisał/a:
adiaphora napisał/a:

Miałam takiego sąsiad co głownie po to kupował wszystkie lokalne gazety-bo go kondolencje interesowały.A pod kościołem wnikliwie czytał nekrologi smile

15 Ostatnio edytowany przez Misinx (2019-02-02 02:02:07)

gojka102 napisał/a:
adiaphora napisał/a:
Misinx napisał/a:

Miałam takiego sąsiad co głownie po to kupował wszystkie lokalne gazety-bo go kondolencje interesowały.A pod kościołem wnikliwie czytał nekrologi smile

No ładne kondolencje to też trzeba umieć składać tongue Tak jak i ładne życzenia. A nie tylko "Wszystkiego Najlepszego". Wiem, bo ja też przeważnie tylko "Wszystkiego Najlepszego" big_smile

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Fajne pomysł na spędzenie wolnego czasu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024