Witam, cześć i czołem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam, cześć i czołem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Witam, cześć i czołem

Witam Wszystkich.
Jestem nowy na forum, choć w przeszłości kilka razy już je odwiedziłem. Postanowiłem założyć tu konto i w miare regularnie zaglądać, a nawet pewnie i udzielać się. Podoba mi się, że jest to miejsce gdzie tak naprawdę można znaleźć wszystko od a do z, porozmawiać na każdy temat, wzbogacić swoją wiedzę, a jak ma się problem - poprosić o radę ludzi, którzy bezinteresownie Ci pomogą. To tak tytułem wstępu. Jestem przedstawicielem płci męskiej i mam na swoim koncie już 24 lata, za parę tygodni 25. Z natury jestem miły, pomocny i przyjazny, co można wywnioskować po moim dość banalnym nicku. Mimo, ze jest to forum dla kobiet, dość dużo tu mezczyzn, a ja dziś dołączam do ich grona. Liczę że to forum pozwoli mi nieraz miło spędzić czas w gronie inteligentnych i miło usposobionych osób, choć jak wiadomo wszędzie znajdzie się jakaś czarna owca smile

Pozdrawiam Wszystkie Panie, użytkowniczki tego forum, no i Was też Panowie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam, cześć i czołem

cześć. wink

3

Cześć! Witajcie, mam na imię Kasia i jestem tutaj pierwszy raz smile Mam nadzieję, że szybko się tutaj zaaklimatyzuje. Pozdrawiam

4

Witaj Kasiu smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam, cześć i czołem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024