Hej mam 18 lat i tak jak w tytule tematu chciałabym wyglądać ładniej. Może doradzicie co bym mogła zmienić czy coś. No i może mogłybyście mi bardziej doradzić jakbym z którejś z was wysłała zdjęcie jak wyglądam na emailu. Teraz może się trochę opisze. Jestem szczupła mam długie rudawe proste włosy, duże zielone oczy, pełne usta, piegi na nosie. Wiem że to brzmi jakbym była idealna ale ja się czuje jakoś nudno i nijako. Tak więc proszę was o jakieś porady
A co bys chciala w sobie "poładnić"? Twoja uroda w najblizszym czasie moze jeszcze sporo sie zmienic btw.jak chce w sobie cos zmienic to najlepiej dzialaja na mnie drobne rzeczy - szminka, zawiazanie opaski na wlosy, inna kreska na oku, inaczej polozony roz na policzkach, duze kolczyki itp
Co ty na to żebym wysłała ci swoje zdjęcie na emailu i byś mi doradziła co mogłabym zmienić oczywiście chodzi mi tutaj o szczerość
Wyślij, klikasz profil i tam masz taką opcję by wysłać maila przez forum. Jestem dziewczynom.
Podeslij ale i odpowiedz na pytanie
Byłem tu, widziałem i kopara mi opadła. Zresztą jakoś się tego spodziewałem. Ah żebym ja miał 18 lat znów... No nic, tylko się cieszyć, że wokół nas tak ładnie i nietypowo. Absolutnie nic do zmiany, bo uroda absolutnie oryginalna sama w sobie. Za to koleżance na pewno przydałaby się jakaś forumowa znajoma;).
Potwierdzam Burzowy