Cześć
Szukam bardzo eleganckiej, zjawiskowej sukienki niczym z czerwonego dywanu. Nigdzie nie moge znaleźć, wszedzie wszystkie takie zwyczajne. Znacie może jakieś godne polecenia sklepy internetowe, butiki z takimi eleganckimi sukienkami?
Zobacz na stronie Chi Chi London. Przesyłka z Anglii nie jest żadnym problemem, kupowałam tam wiele razy.
Nie myślałaś, by odwiedzić krawcową? Mogłaby stworzyć coś oryginalnego tylko dla Ciebie.
Ile takie kiecki? $$
5 2019-01-10 10:57:33 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-01-10 17:44:20)
Jeśli chodzi Tobie o glamour rodem z American style, to polecam zajrzeć na stronę sklepu internetowego nieregulaminowy link. Z pewnością znajdziesz tam coś interesującego. Zajrzałam, że mają shipping do Polski, ale na przesyłkę pewnie trzeba będzie poczekać ze 2 tygodnie i musisz się liczyć z tym, że urząd celny może doliczyć Tobie podatki.
Na jaką okazję poszukujesz sukienki? Chi Chi Londyn to taka słodko-koronkowa moda weselna.
6 2019-01-10 22:47:24 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-01-12 11:22:39)
spam
a co to za okazja? bez mierzenia może być pudło, niestety, nawet przy dobrej figurze..
Jeśli chodzi Tobie o glamour rodem z American style, to polecam zajrzeć na stronę sklepu internetowego nieregulaminowy link. Z pewnością znajdziesz tam coś interesującego. Zajrzałam, że mają shipping do Polski, ale na przesyłkę pewnie trzeba będzie poczekać ze 2 tygodnie i musisz się liczyć z tym, że urząd celny może doliczyć Tobie podatki.
Na jaką okazję poszukujesz sukienki? Chi Chi Londyn to taka słodko-koronkowa moda weselna.
Właśnie o coś takiego mi chodzi:) nie znasz może jakieś polskiej stronki/sklepu Właśnie z kreacjami w takim stylu?
MagdaLena1111 napisał/a:Jeśli chodzi Tobie o glamour rodem z American style, to polecam zajrzeć na stronę sklepu internetowego nieregulaminowy link. Z pewnością znajdziesz tam coś interesującego. Zajrzałam, że mają shipping do Polski, ale na przesyłkę pewnie trzeba będzie poczekać ze 2 tygodnie i musisz się liczyć z tym, że urząd celny może doliczyć Tobie podatki.
Właśnie o coś takiego mi chodzi:) nie znasz może jakieś polskiej stronki/sklepu Właśnie z kreacjami w takim stylu?
Nie znam, niestety :-( . Ewentualnie przychodzą mi do głowy butiki autorskie projektantów, ale nic na masową skalę. Polki są piękne, ale skromne i rzadko zakładają na siebie coś glamour, ale w dobrym stylu.
9 2019-01-25 10:23:49 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-01-25 10:52:51)
Jeśli szukasz oryginalnej i ciekawej sukienki to sprawdź w sklepie internetowym SPAM. Ja bardzo lubię ich produkty, zawsze tam zaglądam jak szukam nowej sukienki