zmieszane uczucia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: zmieszane uczucia

Jesteśmy z dziewczyną po dużych negatywnych emocjach. Po pierwsze przestraszyła się mnie na sylwestra (dużo mówiłem i stałem nad nią ona w kacie, ręki ofc nie podniosłem) ale ruszyło to ją. Tydzień później przeczytała co pisałem i sądziłem o niej na początku naszej znajomości czyli 3,5 MSC temu (były to nie miłe ręczy), dowiedziała się również, że kłamałem ją, wcześniej też się dowiedziała o moich tajemnicach. Dzień w którym weszła na face chciała dać znać żeby u niej znowu po tygodniu zamieszkał. Ostatnio pytając kiedy się zobaczymy poczuła nachalność trochę (a nie powinna). 2 dni nie pisałem nic. Ostatnio tak tylko popisaliśmy chwilę, wczoraj sama napisała bo miałem egzamin no i dziś też zagaiła, pisze do niej zdawkowo i widząc, że nie ma ochoty i zdawkowo odpisuje ja się nie odezwałem. Lecz po chwili znowu coś napisała. Zapytałem o spotkanie to napisała nie wiem, nic więcej nie poruszałem. Dostaje sprzeczne sygnały bo mimo wszystko pisze a mówi, że nie chce się spotkać. Różnie to bywa z "tak" lub "nie" wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zmieszane uczucia

Mamy już wątek dotyczący tej dziewczyny i tej relacji: https://www.netkobiety.pl/t116641.html
Dlaczego nie kontynuujesz dyskusji w tamtym temacie, tylko zakładasz nowy ?
Regulamin wyraźnie zabrania klonowania wątków.
Stosuj się do naszych zasad i nie zaśmiecaj forum dublami.
Moderator IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024