Antykoncepcja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Antykoncepcja

Od roku biorę tabletki antykoncepcyjne symbella.
22 grudnia skończyłam opakowanie i zaczynała mi się 7 dniowa przerwa.
22 grudnia współżyłam z moim partnerem. Bez innego zabezpieczenia. Przez alkohol miał problem z dojściem wiec nie skończył we mnie.
Od tego czasu zajęta świetami. Zapomniałam o wszystkim i dzisiaj przypomniałam sobie o tabletkach które powinnam wziąć. Od tego czasu 22 grudnia nie współżyłam z moim partnerem. Ani nie brałam tabletek bo zapomniałam je wziąć po tej tyg przerwie czyli 29 grudnia powinnam zażyć tabletkę z nowego opakowania a tego nie zrobiłam.  Jutro chce wziąć tabletkę żeby zacząć od soboty jak zwykle. Nie miałam okresu aż do teraz. I nie mam dalej a jest już 4 grudnia...
Brzuch mnie boli jakby na okres ale mam problem z pęcherzem. Dzisiaj się obudziłam z takim problemem.
Martwi mnie ten brak okresu... czy mogę być w ciąży?
Wie ktoś co to oznacza?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Antykoncepcja

Nową tabletkę weź w 1 dzień kolejnego cyklu. Nie teraz. Najlepiej w sumie zapytać ginekologa. Ale wątpię, żeby były zalecenia, żeby brać tabletkę po 2 tygodniowej przerwie tak od razu

Ja bym obstawiała, że po prostu dłuższa przerwa Ci rozregulowała cykl. Tyle.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024