Tabletki wchłanianie się jej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Tabletki wchłanianie się jej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Tabletki wchłanianie się jej

Witam. Jestem okropna panikara pod względem ciąży, nie planuje więcej dzieci stąd ten strach. Cały wtorek jakoś źle się czułam, wydaje mi się że zjadłam nie świeża potrawę, co skutkowało że 3 razy wizyta i w toalecie, ale bez wymiotów. O 19.20 przyjęła ost tabletkę z blistra, o 21.40 znów odwiedziłam WC. Moje pytanie brzmi czy tabletka mogła się już wchlonac czy nie? To był jednorazowy luzniekszy stolec po wzieciu tabletki. W ulotce jest napisane 3-4 h po wzieciu tabletki kiedy wystąpi biegunka należy wziąść kolejna, ale tu chyba o biegunkę nie ma mowy prawda? Od tamtego czasu seksu jie uorawialam więc bać się nie mam o co ale zastanawiam się czy jestem chroniona nadal przez te 7 dni przerwy? Pomoże ktoś? A drugie pytanie jest czy faktycznie da się zajść w ciążę przy braniu regularnym tabletek no u mnie to max że 3 razy do 30min wzielam, i bez antybiotyków leków itp?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tabletki wchłanianie się jej

Tabletka nie zdążyła się wchłonąć, powinnaś była wziąć drugą.
Przez najbliższy tydzień dodatkowe zabezpieczenie.

3

Odp: Tabletki wchłanianie się jej

Tabletka wchłania się w przeciągu 30 minut, uważam, że nie ma powodu do obaw. Nie mniej jednak jeśli jesteś panikarą wink to dodatkowe zabezpieczenie pozwoli Ci spokojnie spać wink

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Tabletki wchłanianie się jej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024