Witam. Jestem okropna panikara pod względem ciąży, nie planuje więcej dzieci stąd ten strach. Cały wtorek jakoś źle się czułam, wydaje mi się że zjadłam nie świeża potrawę, co skutkowało że 3 razy wizyta i w toalecie, ale bez wymiotów. O 19.20 przyjęła ost tabletkę z blistra, o 21.40 znów odwiedziłam WC. Moje pytanie brzmi czy tabletka mogła się już wchlonac czy nie? To był jednorazowy luzniekszy stolec po wzieciu tabletki. W ulotce jest napisane 3-4 h po wzieciu tabletki kiedy wystąpi biegunka należy wziąść kolejna, ale tu chyba o biegunkę nie ma mowy prawda? Od tamtego czasu seksu jie uorawialam więc bać się nie mam o co ale zastanawiam się czy jestem chroniona nadal przez te 7 dni przerwy? Pomoże ktoś? A drugie pytanie jest czy faktycznie da się zajść w ciążę przy braniu regularnym tabletek no u mnie to max że 3 razy do 30min wzielam, i bez antybiotyków leków itp?
Temat: Tabletki wchłanianie się jej
Zobacz podobne tematy :
Odp: Tabletki wchłanianie się jej
Tabletka nie zdążyła się wchłonąć, powinnaś była wziąć drugą.
Przez najbliższy tydzień dodatkowe zabezpieczenie.
Odp: Tabletki wchłanianie się jej
Tabletka wchłania się w przeciągu 30 minut, uważam, że nie ma powodu do obaw. Nie mniej jednak jeśli jesteś panikarą to dodatkowe zabezpieczenie pozwoli Ci spokojnie spać