Mama sie nie zgadza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mama sie nie zgadza

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Mama sie nie zgadza

Wszystko zaczęło jakiś rok temu i wtedy Go pierwszy raz zobaczyłam. Starszy o 15 lat ma syna lecz nie przeszkadza mi to tym bardziej że poznałam Jego syna
Od razu wpadł mi w oko, po jakimś czasie na Fb wyskoczył mi jego profil. Więc nie czekajac długo wysłałam zaproszenie i po chwili przyjął.
Zaczęliśmy pisać i spotykać się co nie było problem bo pracujemy w jednym miejscu to tam Go zobaczyłam.
Wszystko by było ok ,tylko moja mama.... Nie powiedziałam po prostu się boje choć czasami w żartach daję jej do zrozumienia że się z kimś spotykam. Jestem juz dorosła więc sama decyduje o swoim życiu ale gdy mama mówi że nie pozwoli na to abyśmy byli razem to zbyt boli.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mama sie nie zgadza

Jesteś dorosła, to Ty decydujesz o swoim życiu a nie Twoja mama. Jeśli między wami jest uczucie a zrezygnujesz z niego tylko dlatego bo mamusi się nie podoba to nie mam pytań... Czas odciąć pepowine

3

Zapytaj mamę skąd ta wrogość i jakie ma obawy odnośnie tego związku. Czasem wystarczy pogadać, uspokoić, powiedzieć że jest dla ciebie dobry, że dobrze się przy nim czujesz itd. Wyskakiwanie z tekstami że jesteś dorosła i sama decydujesz to nie jest dobry sposób na rozmowy z rodzicami

4

A ile masz lat?

20

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mama sie nie zgadza

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024