Z kolegę z dawnych lat, odnowił się nam kontakt. Ale się popsuło wszystko przez ostatnią sytuację - pocałował mnie - i wiece jak to kobieta zaskoczona moje zachowanie było pod wpływem negatywnych emocji. Później stała się tragedia w wypadku zmarłam mi bliska osoba i sama mogłam zginać. Nie byłam wtedy sobą. Usłyszałam, że nie chce mieć ze mną kontaktu przez to jak się zachowałam bo to świadczyło o mnie oraz że mnie nie lubi. Napisałam mu prawdę czemu nie byłam sobą i tylko było "aha" od tego czasu milczy.
Kurcze czuję się żle z tą sytuacją, chciałabym to naprawić bo lubię go jako kolegę ale nie wiem czy jest szansa na to czy zapomnieć i odpuścić.
Wstepnie - nie.
Po ile macie lat?
Wstepnie - nie.
Po ile macie lat?
24 i 25
wiece jak to kobieta
Nie wiemy.
Co chcesz naprawiać? Po co tu jesteś? Co do niczego czujesz?
Co chcesz naprawiać? Po co tu jesteś? Co do niczego czujesz?
Relacje na stopie koleżeńskiej ale w sumie nie wiem czy warto skoro on tak sie zachował. Kiedyś byłam w nim zauroczona ale teraz juz nic.
2018Facet27 napisał/a:Co chcesz naprawiać? Po co tu jesteś? Co do niczego czujesz?
Relacje na stopie koleżeńskiej ale w sumie nie wiem czy warto skoro on tak sie zachował. Kiedyś byłam w nim zauroczona ale teraz juz nic.
Wiesz.. koleżanka z kolegą tak po prostu się nie całują. Musisz sama poukładać sobie to w głowie. Średnio rozumiem Twoje rozważania. Podro