Witam wszystkich. Mam pytanie zarówno do kobiet jak i facetów. Drogie Panie w jaki sposób kokietujecie, podkręcacie swoich facetów? Panowie jakie zachowania u kobiet was kręcą? Co na was działa kusząco? Z góry dziękuję za wszystkie wypowiedzi.
1 2018-12-22 22:41:03 Ostatnio edytowany przez Aquariuska84 (2018-12-22 23:00:00)
Jak partnerka daje mu dużo pieniędzy za nic.
Najbardziej działa dostępność kanału rodnego.
Kubełek KFC, czteropak Lecha i FIFA 19 działają na mojego męża bardzo. Polecam.
Władza, pieniądze, seks......
To się nie zmienia od tysięcy lat.
Mądrych aż miło posłuchać... cóż ...
7 2018-12-23 18:13:50 Ostatnio edytowany przez Burzowy (2018-12-23 18:22:37)
Bo jak na to odpowiedzieć, koleżanko? Przecież każdy lubi co innego. Ja osobiście nie lubię emanowania seksem na lewo i prawo. Jakiś delikatny "tease", tu jakaś nóżka się odsłoni, tu coś tam..
No, ale pewnie zaraz ktoś się czymś podzieli, bez obaw.
8 2018-12-23 18:17:07 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-12-23 18:49:19)
[obraźliwe, osobiste wycieczki - usunięte przez moderację]
9 2018-12-23 18:52:03 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-12-23 19:10:59)
[obraźliwe, osobiste wycieczki - usunięte przez moderację]
[off top]
Bo koleżanko pytasz o coś co jest czysto indywidualne...
Bo koleżanko pytasz o coś co jest czysto indywidualne...
Dokładnie. Na każdego coś innego działa.
Damianie 933, chciałabym zauważyć, że jak w każdej społeczności, tak i na naszym forum, obowiązują określone regulaminem zasady, których znajomość i akceptację potwierdziłeś w chwili rejestracji. Jeśli Ci nie odpowiadają, to przecież nikt siłą na Netkobietach nie trzyma, ale równocześnie uprzedzam, że w przypadku niedostosowania się do panujących tutaj reguł, zmuszeni będziemy się pożegnać. Twój wybór i Twoja decyzja. Jeśli coś jest niejasne albo masz coś jeszcze do dodania, to zapraszam do kontaktu mailowego (olina@netkobiety.pl), bo wątek założony w konkretnym celu nie jest miejscem właściwym do komentowania decyzji moderacji.
Z pozdrowieniami, Olinka
No właśnie ten post zamieściłam chcąc poznać Wasze upodobania. Wiem, że to sprawa indywidualna jak większość wątków dotycząca relacji damsko - męskich. Dziękuję za wypowiedzi.