Chętnie popiszę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Chętnie popiszę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Chętnie popiszę

Witam
Mam 35 lat jestem z okolic Częstochowy aktualnie mam sporo wolnego czasu który chętnie mogę wykorzystać na rozmowy o wszystkim i niczym.
Potrafię wysłuchać i pocieszyć smile
Przedział wiekowy nie ma dla mnie znaczenia, popiszę z każdym smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chętnie popiszę

Pisz tu smile dlaczego masz tetaz tyle wolnego czasu?

3

Postanowiłem dać sobie więcej czasu, koniec z bieganiem z pracy do pracy. Stwierdziłem że życie jest zbyt krótkie by widzieć tylko prace.
Chciałbym poznać nowych ludzi i trochę z nimi popisać smile Wszystkie kontakty zerwały się jak zmieniłem prace i zacząłem budowę domu.
Nigdy nie było czasu.
Teraz przyszedł czas na coś nowego i czuję że muszę coś z sobą zrobić. Wyjść z domu może zacząć uprawiać jakiś sport....

4

A dziewczynę masz? Czy przyszedłeś tu w celu matrymonialnym? tongue

5

żona, 2 dzieci i kilka ptaszków w klatce smile Latem przychodzi jeszcze kret którego nie mogę wyprosić hmm

6 Ostatnio edytowany przez minimka (2018-12-14 09:29:31)

My z mężem jak zaczęliśmy budowę domu to też zapomnieliśmy co to życie, była tylko budowa, dzieci i praca, zero życia towarzyskiego właśnie wczoraj oficjalnie zakończyliśmy wykończenia teraz chwila oddechu

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Chętnie popiszę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024