Związek młodszego mężczyzny ze "starszą" Kobietą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek młodszego mężczyzny ze "starszą" Kobietą

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Związek młodszego mężczyzny ze "starszą" Kobietą

Witam. Chciałbym się was drogie Panie poradzić, co sądzicie o mym związku oraz co powinienem zrobić.

Mam 26 lat, ona 52 ale od początku.

Jakies 3 lata temu na imprezie kolegi poznałem dziewczynę (20 lat) dość przypadkowo i wpadlismy sobie w oko. Później zaczęło się to wszystko ciągnąć w dobrą stronę lecz prawdopodobnie zbyt szybko. Dla niej to było wszystko za szybko i z jakiegoś powodu chciała zrezygnować z kontynuacji dalszych relacji. Ja (głupi) niestety nie dawałem za "wygraną" i w konsekwencji owa dziewczyna mnie znienawidziła, ponieważ byłem zbyt bardzo nachalny na to, byśmy byli razem (nasza relacja trwała 5 miesięcy). Chciałem poprostu by coś z tego było lecz to była zła decyzja.

Przeżywałem rozstanie i pocieszała mnie jej mama. Nie spodziewałem się, że az tak daleko mnie pociągnie jej osoba. Była (jest) dobra, uczciwa, miła i troszczy się o mnie. Spędzalismy ze sobą coraz to więcej czasu aż się w sobie zakochalismy. Ja ją kocham całym sercem ona mnie też, lecz jej córka o niczym nie wie. Córka mnie poprostu nienawidzi (nie wiem dokładnie czemu) i jakby się o nas dowiedziała to by prawdopodobnie zerwała kontakt z matką a tego matka córki oczywiscie za nic w zyciu nie chce stracić. Ja rozumiem, że jej kontakt z córką jest najwaniejszy i szanuję to.

Jakieś pół roku temu Moja miłość poznała mężczyznę w podobnym wieku co ona. Tak tylko na kawe się umawiali i to wszystko. Wpadlismy na pomysł, by on (ten mężczyzna) był taką zasłoną dla całej prawdy, by córka myślała, że to z nim Moja Miłość się spotyka nie ze mną. I tak to się ciągnie, lecz on jej mówi, że ją kocha i nie zrezygnuje z niej ( on oczywiscie tez nic nie wie o mnie i naszej miłości). Moja miłość (z bólem i upokorzeniem) by utrzymać nasz związek czasem z tym poznanym mężczyzną (według niej) musi się przespać, byśmy mogli być razem i by wszystko wyglądało tak ze ona jest z nim... Bardzo ją to boli i mnie też i tutaj jestem w kropce...

Co powinienem uczynić by Moja Miłość nie musiała tak się poświęcać ( mnie to nic a nic tez nie pasuje)

Czy powinienem odejść mimo, że oboje razem się bardzo kochamy?

Bardzo cięzko mi podjąć decyzję, bo wiem jak bardzo ona mnie kocha i ja ją...

Pomóżcie... sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek młodszego mężczyzny ze "starszą" Kobietą

Jajcarz z Ciebie. smile Kobieta, która kocha nie sypia z innym. smile

balin napisał/a:

No chyba, że "musi", żeby to jakoś wyglądało wink

4

Kobita umie chłopami pokierować, żeby skakali jak ona im zagra. smile

5

balin napisał/a:

No nie sypie z innymi, ale według niej facet tego też potrzebuje i dlatego to robi by go trzymać przy sobie...

6

KrzysztofF2005 napisał/a:

No nie sypie z innymi, ale według niej facet tego też potrzebuje i dlatego to robi by go trzymać przy sobie...

Znaczy samarytanka. Święta kobieta. Głodnego nakarmić. smile

7

Nie myślisz, że ta Twoja "Miłość" wyrządza krzywdę swojej córce i bawi się Tobą, żeby podnieść sobie ego? Jak Ty byś się czuł, gdybyś dowiedział się, że Twój ojciec spotykał się za Twoimi plecami z dziewczyną, z którą Ci się nie ułożyło?

8

KrzysztofF2005 napisał/a:

Ja rozumiem, że jej kontakt z córką jest najwaniejszy i szanuję to.

Czy powinienem odejść mimo, że oboje razem się bardzo kochamy?

Bardzo cięzko mi podjąć decyzję, bo wiem jak bardzo ona mnie kocha i ja ją...

Pomóżcie... sad

Tak odejdź dla własnego dobra już sam zaczynasz rozumieć dlaczego,
Ona Twoja miłość kocha tylko swoje zabawki mentalnie jej dojrzałość wobec Ciebie jest poniżej poziomu córki.

9

Ona nic nie musi. Ty nie jesteś dla niej poważnym kandydatem, bawi się Tobą. I tamtym też, bo wątpię czy jest szczera w kwestii związku z Tobą.

10

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Troche bardziej mi otworzyły oczy i pogląd na to wszystko. Teraz czas rozmowy i podjęcia działań.

Pozdrawiam

11

Ktoś tu pisze scenariusz do kolejnego odcinka trudnych spraw albo dla dlaczego ja? "lub równie ambitnego telewizyjnego badziewia. Nawet nie chce mi się zadbać o interpunkcje.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek młodszego mężczyzny ze "starszą" Kobietą

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024