Milosc? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez Lukasz11 (2018-11-30 19:48:01)

Temat: Milosc?

Jestem w trakcie rozwodu. Przez internet poznalem dziewczyne wydaje sie byc dla mnie idealna dziewczyna. Tylko ze nigdy sie nie spotkalismy. Ja jestem nia bardzo zauroczony ale nie wiem co ona czuje. Niby chce byc moja przyjaciolka. Mielismy okres ze czulismy sie jak para. Pozniej ona sie przestraszyla. I troche nasza relacja sie zmienila. Zgodzilem sie na przyjazn ona kogos poznala a ja spanikowalem i wyznalem jej milosc. Zerwalismy kontakt na pare dni. Po czym napisalem do niej przepraszajac . W czasie kiedy nie mielismy kontaktu ona skonczyla swoja znajomosc. Nasze relacje wrocily do normy piszemy o wszystkim zartujemy. Ale ja bym chcial z nia stworzyc zwiazek tylko czekam na rozwod. Nie wiem co o tym myslec i czego oczekiwac nie chce jej stracic bo mi zalezy na jej szczesciu nasza znajomosc trwa ponad 3 miesiace a mnie boli ze nie moge byc przy niej w ciezkich momentach jej zycia. Boje sie ze ona mnie chce jako przyjaciela i nie mam u niej szans. Nie wiem czy dalbym rade patrzec jak ktos inny jest z nia. Chcialbym uczynic ja najszczesliwsza kobieta na ziemi. Co robic? Jednak ma chlopaka nie chce niszczyc jej zycia wiec odejde w cien

Zobacz podobne tematy :
Odp: Milosc?

Dlaczego się nigdy nie spotkaliście?

3

Nie spotkalismy sie bo ona nie chce robic mi problemu przy rozwodzie zeby nie wygladalo ze to dla niej sie rozwodze

Dziwne. Przeciez spotkanie jeszcze niczego nie znaczy. Nie jestescie nawet razem.

5

rozwód bo idealna dziewczyna z którą sie nie spotkał, dobre!

6

Nie aktualne z jej strony to wyglada na zabawe dziewczyna chce byc wazna dla kogos i tyle poprostu bylem naiwny. Pisala do mnie jak do chlopaka opowiadala o seksie fantazjach z nim zwiazanych itp. A ja glupi dalem sie omotac a teraz ona mi proponuje przyjazn bo jest w zwiazku i chce tego sprobowac jak zerwalismy kontakt bo wyznalem jej co czuje to miala z tym facetem swoja pirlerwsza klotnie i wrocila do mnie z podkulonym ogonem a ja ja przyjalem a jak sobie wyjasnili sprawy i postanowili to kontynuowac to nawet nie napisala o tym.

7

1990rusałka napisał/a:

rozwód bo idealna dziewczyna z którą sie nie spotkał, dobre!

Rozwod bie mial z nia zadnego zwiazku poznalem ja po takiej decyzji

8

Lukasz11 napisał/a:

Nie aktualne z jej strony to wyglada na zabawe dziewczyna chce byc wazna dla kogos i tyle poprostu bylem naiwny. Pisala do mnie jak do chlopaka opowiadala o seksie fantazjach z nim zwiazanych itp. A ja glupi dalem sie omotac a teraz ona mi proponuje przyjazn bo jest w zwiazku i chce tego sprobowac jak zerwalismy kontakt bo wyznalem jej co czuje to miala z tym facetem swoja pirlerwsza klotnie i wrocila do mnie z podkulonym ogonem a ja ja przyjalem a jak sobie wyjasnili sprawy i postanowili to kontynuowac to nawet nie napisala o tym.

Chyba nie powazna ta dziewczyna , szkoda Twojego czasu.

9

martagreen napisał/a:
Lukasz11 napisał/a:

Wkoncu ktos mnie rozumie. Odpuszczam sobie z nia dziekuje

10

Lukasz11 napisał/a:
martagreen napisał/a:
Lukasz11 napisał/a:

Wkoncu ktos mnie rozumie. Odpuszczam sobie z nia dziekuje

Mam nadzieje ze poznasz wartosciowa osobe , powodzenia smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024