Dlaczego oni zawsze uciekają? Pisze się fajnie i poźniej znikają nie ma kontaktu, albo odpisują po 2 dniach. Najpierw że niby sie podobam, potem znikają:( mam dość chciałabym coś powazniejszego.
1 2018-11-30 06:49:58 Ostatnio edytowany przez 1990rusałka (2018-11-30 06:50:38)
Dlaczego oni zawsze uciekają? Pisze się fajnie i poźniej znikają nie ma kontaktu, albo odpisują po 2 dniach. Najpierw że niby sie podobam, potem znikają:( mam dość chciałabym coś powazniejszego.
Jeśli masz jakiś problem, o którym chcesz porozmawiać, to napisz o co konkretnie chodzi.
Bo na takie ogólniki trudno jest odpowiedzieć coś konstruktywnego.'
Ode mnie tam na przykład żadni nie uciekają, i nie bardzo wiem o czym mówisz, więc ciężko jest coś doradzić.
Nie przywiązuj zbytnio wagi do słowa pisanego, a tym bardziej w Internecie. Mówić, w domyśle kłamać, również jest łatwo dla wprawionych, za to czyny, te wymagają największego wysiłku. Tak jak w tym przysłowiu: "nie po słowach lecz po czynach ich poznacie".
Więc więcej dystansu Ci życzę do tego wszystkiego.
Zwykle to co się o sb pisze jest podkoloryzowalne, miej do tego dystans. Dopiero gdy kogoś zobaczysz, zdołasz ocenić jaki jest i ile jest wart twojej uwagi
A masz dziecko z poprzedniego związku? Jeśli tak, to już masz odpowiedź na swoje pytanie. Przynajmniej jeśli chodzi o wolnych kawalerów bez dzieci....