Witam, mam dylemat odnośnie wyboru daty oświadczyn chodzą mi po głowie dwa terminy na pozór równie atrakcyjne:
Pierwsza to 8.12 dzień w który będziemy obchodzili Mikołajki. 8 lipca była nasza pierwsza randka na zbiórce krwi, dlatego pomyślałem żeby znowu zabrać ja na krew(moja lepsza połowa jest honorowym), potem kino, kolacja i nic Jej nie mówiąc chce porwać Ją na romantyczny spacer nad zalew gdzie przeżyliśmy mnóstwo wspaniałych chwil(pierwszy pocałunek, zostaliśmy tam parą, wyznaliśmy sobie miłość oglądaliśmy spadające gwiazdy) i się tam oświadczyć.
Druga opcja to sylwester we dwoje w Krakowie, wyjazd mamy już od dawna zaplanowany, Kraków bardzo się Jej spodobał i też mamy wspaniałe wspomnienia, bo to było miejsce naszego pierwszego wspólnego wyjazdu. Wpadłem na pomysł żeby kilka minut przed północą zabrać Ją na dach albo jeden z końców i przysłowiowe za 5 dwunasta zadać to pytanie tak żeby magiczne "tak" zbiegło się w czasie z wystrzałem fajerwerków.
Proszę o szybką pomoc bo czasu jest niewiele a ja nie mogę się zdecydować.
Temat: Problem z wyborem daty oświadczyn
Zobacz podobne tematy :
Odp: Problem z wyborem daty oświadczyn
sylwester i fajerwerki to fajny moment
Odp: Problem z wyborem daty oświadczyn
Jakoś bardziej mi opcja pierwsza się podoba, my nie mieliśmy jakiejś specjalnej daty, tylko chłopak oświadczył mi się na "naszym" murku na którym często przesiadywaliśmy, bo było nasze miejsce i chociaż już nie istnieje to nawet zdjęcia ślubne sobie z nim zrobiliśmy