Cześć wszystkim,
Proszę państwa mam pytanie w szczególności do dziewczyn, jako że chadzam po portalach randkowych zauważyłem pewną rzecz i w związku z tym mam pytanie, proste pytanie na które bardzo bym prosił o łatwą acz uzasadnioną odpowiedź,
A moje pytanie brzmi co jest ważniejsze w życiu Miłość czy Małżeństwo ? i dlaczego właśnie to?
Na to pytanie znam odpowiedź ale chcę żebyście mnie ewentualnie skorygowali bo może się mylę i jestem w błędzie, potem odpowiem sam sobie na to pytanie a wy mnie najwyżej poprawicie albo potwierdzicie moje spostrzeżenia.
A więc jeszcze raz - Co jest w życiu ważniejsze Miłość czy Małżeństwo,
Dziękuję za odpowiedzi dziewczyny.
To jest to niewygodne pytanie, które chciałeś zadać w tym temacie: https://www.netkobiety.pl/t113374.html , bracie?
3 2018-11-19 19:14:04 Ostatnio edytowany przez Harvey (2018-11-19 19:14:20)
Autor, a jaka jest Twoja odpowiedź? Wtedy może się ewentualnie ustosunkuję do Twojego zdania. Gdybania o tym co było pierwsze, jajko czy kura jest bez sensu.
Co to wg za pytanie...
To tak jakby trzeba bylo wybjerac miedzy jednym a drugim.
Jeśli kogoś kocham to chcę się z nim związać węzłem małżeńskim. Jeśli nie kocham to nie chce ślubu. Jedno wynika z drugiego i jedno jest konsekwencją drugiego. Nie ma innej odpowiedzi.
To zależy - czasami chcemy małżeństwa jako dowodu miłości i dojrzałości związku, dojrzałości mojej oraz faceta, a czasem chcemy małżeństwa dla kasy, a potem rozwodu i całej kasy dla siebie.
Takie jesteśmy podłe.
PS To był żart, mam nadzieję, że nikt tego nie weźmie na serio.
Ani małżeństwo, ani miłość.
Ważne, by był bogaty, zarabiał minimum 6 tys miesięcznie.
I oczywiście wysoki, tak przynajmniej 185 cm.
6 tysięcy to na waciki, a skąd na życie, rozwój i przyjemności?
Ani małżeństwo, ani miłość.
I oczywiście wysoki, tak przynajmniej 185 cm.
Do tego miał twarz modela, 40 cm w bicepsie i 30 cm przyrodzenie oraz tatuaże. Najlepiej gdyby jeszcze z wykształcenia był informatykiem, lekarzem, lub prawnikiem.
6 tysięcy to na waciki, a skąd na życie, rozwój i przyjemności?
A może być w Euro?
6 tys euro ładnie wygląda
A może frytki do tego?
12 2018-11-19 20:06:44 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2018-11-19 20:07:19)
A może być w Euro?
6 tys euro ładnie wygląda
Wygląda ładnie, ale dalej to bardzo oszczędne życie.
A może frytki do tego?
![]()
I zasmażka.
rossanka napisał/a:Ani małżeństwo, ani miłość.
I oczywiście wysoki, tak przynajmniej 185 cm.Do tego miał twarz modela, 40 cm w bicepsie i 30 cm przyrodzenie oraz tatuaże.
30 cm, to chyba jakiś Centaur, czy coś
Najlepiej gdyby jeszcze z wykształcenia był informatykiem, lekarzem, lub prawnikiem.
Albo miał sieć warzywniaków