Hej. Mam do Was pytanie. Mam swoją stronę internetową w związku z prowadzoną przez mnie firmą i chciałabym być bardziej rozpowszechniona w sieci. Czytała i czytałam w poszukiwaniu pomysłów jak to zrobić, aż natknęłam się na coś co nazywa się pozycjonowaniem strony. Czytałam, że jest to bardzo skuteczne. Co myślicie? a może sami korzystaliście z tej opcji?
2 2018-11-16 03:42:54 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-11-16 09:25:06)
Pozycjonowanie stron internetowych jest bardzo skuteczne, może spodoba ci się oferta od nieregulaminowy link Pozycjonowanie (SEO) można połączyć z innymi usługami i wychodzi coś wspaniałego. Pozdrawiam i powodzenia
Pozycjonowanie stron internetowych jest bardzo skuteczne, może spodoba ci się oferta od nieregulaminowy link Pozycjonowanie (SEO) można połączyć z innymi usługami i wychodzi coś wspaniałego. Pozdrawiam i powodzenia
moderatorzy kasują nieregulaminowe linki, a po prostu w wyszukiwarkę google trzeba wpisać: pozycjonowanie stron
i wysłac kilka zapytań do tych które wyświetlą się na 2-3 stronie wyszukiwania, pomijając te które kupiły reklamę w wyszukiwarce
Zacznij od tego aby jak najwięcej linków kierowało do twojej strony, wpisz się do różnych katalogów stron internetowych itp.
Ja długi czas nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy jak artykuły na blogu czy stopka z kontaktem ma wpływ na popularność serwisu... A tu się okazuje, że w tym tak zwanym pozycjonowaniu strony WSZYSTKO ma znaczenie... Tu: https://webzona.net/baza-wiedzy/pozycjo … o-to-jest/ zobaczysz jakie elementy on-site mają wpływ na pozycjonowanie strony, jest to bardzo przydatne, bo sama nie zdawałam sobie sprawy, że nawet opisy pod obrazkami i zdjęciami mają znaczenie.