Temat: Pomocy - tradzik -25 lat !
Witam,
Moze ktoras z was miala podobny problem i udalo wam sie wylecz z tradziku...
mam 25 lat i od 14 roku zycia mam tradzik, nie chodzi mi o pare wypryskow ale cala wysypana twarz plus dekold i szyja po prawej stronie, do tego strasznie przetluszczaja mi sie wlosy, musze myc przynajmniej raz dziennie a jak wychodze wieczorem to nawet dwa razy dziennie inaczej wygladam strasznie bo nie dosc ze pryszcze to jeszcze tluste wlosy...
od kiedy skonczylam 16 lat bylam juz u wielu dermatologow, ginekologow, endokrynologow i NIC nie pomoga. bralam wszystkie mozliwe mascie, kremy, antybiotyki, tabletki, ziola i nic mi nie pomoga. Chodzilam na zabiegi do kosmetyczki, wydaje mnostwo pieniedzy na najlepsze kosmetyki ale nie widac nawet najmniejszej poprawy
Zrobilam badania hormonalne (oczywiscie uslyszalam od znajomych zeby zrobic a nie od lekarza) i wyniki wyszly w porzadku, mam tylko lekko zawyzszona prolaktyne ale lekarz powiedzial ze mam sie nie przejmowac a drugi ze mam zrobic nastepne 6 badan zeby potwierdzic czy to napewno ma wplyw... juz oszaleje, nie wiem co robic , dostaje depresji i strasznie mi to zaniza samoocene
Bardzo prosze o kontakt kogos z podobnym problem