jak wygląda usunięcie pieprzyka? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » jak wygląda usunięcie pieprzyka?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: jak wygląda usunięcie pieprzyka?

jak wygląda usunięcie pieprzyka przy wardze sromowej? będę musiała się rozebrać od pasa w dół i rozłożyć nogi przed chirurgiem i pielęgniarką czy będę mogła zostać w majtkach które trochę podwinę gdzie trzeba? wiecznie przy goleniu o niego zahaczam i wręcz wyprosiłam dermatologa żeby pozwolił go usunąć

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak wygląda usunięcie pieprzyka?

To zależy od lekarza
Też miałam blisko newralgicznych miejsc i chirurg pozwolił mi zostać w majtkach, anestezjolog potem spytał, że może lepiej byłoby zdjąć bieliznę, ale już na sali leżałam, więc nie było za bardzo jak
Majtki miałam lekko przykrwawione
Na jakieś 99% będziesz je musiała zdjąć. Mi chirurg pozwolił, ale to bardziej po znajomości, bo to kolega rodziców, ale widziałam potem, że mu to przeszkadzało i mi też i żałowałam, że ich nie zdjęłam, oczywiście gdyby zabieg był bardziej inwazyjny to musiałabym się rozebrać
Też zależy od sytuacji i miejsca jak już mówiłam. Pierwszy pieprzyk usuwałam u chirurga, który przyjął mnie na zabiegówce, musiałam podwinąć tylko bluzkę (znamię na biodrze), dostałam znieczulenie i tyle, nawet jedna pielęgniarka mu nie pomogła przy tym. Za drugim razem, który opisałam wyżej leżałam na normalnej sali operacyjnej, prócz chirurga był tam jeszcze anestezjolog i 2 pielęgniarki

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » jak wygląda usunięcie pieprzyka?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024