jak zinterpretować taką rozmowe? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jak zinterpretować taką rozmowe?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: jak zinterpretować taką rozmowe?

FAcet mowi do kobiety : czy mogę przeszkodzic? ( jest to powiedziane zamiast przepraszam bo kobieta stoi na środku drogi do szatni i pracuje)
Kobieta : jesłi musisz
Facet : nie musze
kobieta ale pewnie chcesz
facet sie usmiecha i idzie dalej, po chwili wraca tą samą drogą i pyta znowu czy może przeszkodzić a kobieta odpowiada pewnie!

pytam ponieważ odebrałem to jako spadaj

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak zinterpretować taką rozmowe?

To była jakaś obca osoba, czy konkretna?

https://www.netkobiety.pl/t114902.html
Ta, Rossanko smile

4

Ile wątków planujesz o tym jeszcze założyć? Ja proponuję po jednym na każde słowo które ze sobą zamienicie

5

santapietruszka napisał/a:

https://www.netkobiety.pl/t114902.html
Ta, Rossanko smile

Aha aa  smile A to ja się wypisuje.

6

akurat nie ona.............

7

Kolejna dziewczyna i ten sam problem? Mamma mia

8

żaden problem poprotsu grzecznie zapytałem czy dobrze zinterpretowałem jej słowa jako to że mam spadać nic więcej smile

9 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-11-03 17:59:06)

Czemu odebrałes "mogę przeszkodzić?""pewnie " jako spadaj? W którym miejscu jasne oznacza spadaj? Nie rozumiem jakim tokiem do tego doszedłes

10

jjbp napisał/a:

Czemu odebrałes "mogę przeszkodzić?""pewnie " jako spadaj? W którym miejscu jasne oznacza spadaj? Nie rozumiem jakim tokiem do tego doszedłes

czy mogę przeszkoadzić to ja powiedziałem a ona odp jesli musisz stąd odebrałem to jako spadaj smile

11

;echita1984 napisał/a:
jjbp napisał/a:

czy mogę przeszkoadzić to ja powiedziałem a ona odp jesli musisz stąd odebrałem to jako spadaj smile

Z ciekawości,  co ona miałaby odpowiedzieć,  abyś tego nie odebrał jako spadaj?

12 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2018-11-03 18:09:22)

;echita1984 napisał/a:
jjbp napisał/a:

Nie tylko słowa wypowiedziane mają znaczenie.
Jakim tonem to mówiła? Bardziej przyjaznym, czy takim, że czułeś się jak natręt?
Co w tamtej chwili wyrażała postawa jej ciała? Czy miała ściągnięte barki do przodu, jak ktoś zirytowany, czy była rozluźniona?
No i co wyrażała jej twarz? Ściągnęła brwi do nosa jak ktoś zdenerwowany, czy była neutralna, a może uśmiechała się delikatnie?

13

MagdaLena1111 napisał/a:
;echita1984 napisał/a:
jjbp napisał/a:

Jakim tonem to mówiła? Bardziej przyjaznym, czy takim, że czułeś się jak natręt?
Co w tamtej chwili wyrażała postawa jej ciała? Czy miała ściągnięte barki do przodu, jak ktoś zirytowany, czy była rozluźniona?
No i co wyrażała jej twarz? Ściągnęła brwi do nosa jak ktoś zdenerwowany, czy była neutralna, a może uśmiechała się delikatnie?

wydaje mi się ze była rozluźniona i neutralna

14

rossanka napisał/a:
;echita1984 napisał/a:
jjbp napisał/a:

prawde mówiąc to zaskoczyło mnie najbardziej to jej stwierdzenie że pewnie bym chciał jej poprzeszkadzać

15 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-11-03 19:41:29)

;echita1984 napisał/a:
rossanka napisał/a:
;echita1984 napisał/a:

prawde mówiąc to zaskoczyło mnie najbardziej to jej stwierdzenie że pewnie bym chciał jej poprzeszkadzać

i poza tym zwrot jesli musisz kojarzy mi się że ktoś wyraża na coś ochote na siłe tak od nie chcenia

------------
12 punkt naszego regulaminu wyraźnie mówi, że chcąc coś dopisać do swojej wypowiedzi, należy użyć funkcji "edytuj". Tym samym proszę, abyś nie pisał postów jeden pod drugim i zapoznał się z naszymi zasadami, tym bardziej, że łamiesz je po raz kolejny.
Z pozdrowieniami, Olinka

16

;echita1984 napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:
;echita1984 napisał/a:

wydaje mi się ze była rozluźniona i neutralna

To jej słowa nie oznaczały odrzucającego „spadaj”, ale coś w rodzaju zaciekawionego „co masz do zaoferowania?”

17

;echita1984 napisał/a:

FAcet mowi do kobiety : czy mogę przeszkodzic? ( jest to powiedziane zamiast przepraszam bo kobieta stoi na środku drogi do szatni i pracuje)
Kobieta : jesłi musisz
Facet : nie musze
kobieta ale pewnie chcesz

Czyżby domyśliła się, że stoi na drodze do szatni?

facet sie usmiecha i idzie dalej, po chwili wraca tą samą drogą i pyta znowu czy może przeszkodzić a kobieta odpowiada pewnie!

No zobacz.... umie mówić, jest miła/ekstrawertyczna/whatever i wie, że jak wejdziesz to musisz wyjść.

pytam ponieważ odebrałem to jako spadaj

A co powinna powiedzieć, żeby w Twojej głowie nie równało się "spadaj"?
Zaproponować urodzenie pięciorga dzieci?
Zamknąć cię w tej szatni i wykorzystać seksualnie?
ech........

Proponowałbym, tak na oko, podnoszenie samooceny i walka z przerostem ego.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jak zinterpretować taką rozmowe?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024