Suplementy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Suplementy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Suplementy

czesc:) czy jest wśród Was osoba która biega?? ja zaczęłam jakiś czas temu i chciałam zapytać sie Was z jakich suplementow korzystacie??? Jak wspieracie swoje kości, stawy...:)

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-11-04 15:14:55)

Odp: Suplementy

W ogóle nie potrzebujesz suplementów. Za to warto wybrać odpowiednie obuwie, dbać o elastyczność i siłę mięśni. Sam ruch wzmacnia stawy, ważne by połączyć go z rozgrzewką i odpowiednim stopniowaniem do poziomu wytrenowania.

3

Odp: Suplementy
pinup.1991 napisał/a:

czesc:) czy jest wśród Was osoba która biega?? ja zaczęłam jakiś czas temu i chciałam zapytać sie Was z jakich suplementow korzystacie??? Jak wspieracie swoje kości, stawy...:)

Nie jestes sportowcem wyczynowym, więc nie musisz niczego "brać". Wystarczy zbilansowana dieta, bogata w minerały i witaminy. Codziennie jakiś owoc, dużo serów i jogurtów, mięso raczej rzadziej i to w postaci gotowanej lub grilowanej. No i ryby!! smile

Jeśli już w ogóle coś, to wit;D. Ale w rozsądnych dawkach.

Ahoj! smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Suplementy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024