Temat: suplementy - odchudzanie - pomocy!!!

Dziewczyny pomóżcie mi bo od czytania tych wszystkich postów na forum mam mętlik w głowie hmm a rozchodzi się o suplementy wspomagające odchudzanie, chce sobie któryś zakupić tylko nie wiem który --- bo już zgłupiałam...
a zastanawiam się nad
                                      - Linea
                                      - BIO CLA
                                      - Therm Line II

o wszystkich czytałam że pomagają

na dietę już przeszłam że zero słodyczy, chleba, ziemniaków,
zieloną herbatę pije i tą parzoną i tą w butelkach co Lipton robi,
ostatni posiłek o 19
i przydałby się jakiś suplement... tylko który???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: suplementy - odchudzanie - pomocy!!!

blondiane-moim zdaniem to wystarczy już to co robisz -zero słodyczy,chleba, ziemniaków,herbata zielona też super,dodaj jeszcze herbatę czerwoną i zamiast tej herbaty w butelkach(bo słodzona) pij dużo wody,ostatni posiłek o 19 też super jeszcze się trochę poruszaj -czyli rower skakanie na skakance ok.200 podskoków może pobiegaj i to wystarczy .Zamiast wydawać kasę na suplementy kupuj sobie grejpfruty i ananasy(spalają tłuszczyk) .Moim zdaniem szkoda kasy na te różne pigułeczki ,Jak masz silną wolę i będziesz tego wszystkiego przestrzegała to nie ma cudów schudniesz na pewno.

3

Jedyne czego ja używałam to odchudzające herbaty (np. z serii posti fitea) plus silna wola. Zero słodyczy, dużo owoców (szczególnie ananasa) i straciłam kilka kilo (na stałe).

4

Spróbuj wspomagający odchudzanie suplement Colostrum firmy Noble Health. Codziennie łykasz odżywcze składniki(sproszkowana siara wołowa,, które wspomagają i przyspieszają procesy metaboliczne:) Hormon IFG-1 wspomaga spalanie tłuszczu. To są naturalne składniki, dlatego taki suplement jest bezpieczny, no i zdrowy:)

5

Też zaczelam sie odchudzać. Kiedyś bralam alli czy jakoś tak, hm zrzucilam 6kg chyba w miesiac czy dwa..Chyba w miesiac, ale potem wrocilam do dawnej wagi bo zaczelam normalnie jesc slodycze itp.
Silna wolna nic więcej, owoce, warzywa, nie jeść po 18. Moze jakis rowerek, brzuszki, skakanka.
Powinno pomóc.

6 Ostatnio edytowany przez Emilia (2010-06-11 20:39:01)

faneczka napisał/a:

Jedyne czego ja używałam to odchudzające herbaty (np. z serii posti fitea) plus silna wola. Zero słodyczy, dużo owoców (szczególnie ananasa) i straciłam kilka kilo (na stałe).

O tym ananasie też słyszałam, ale ile go można jeść... A długo piłaś herbatkę Fitea i którą: Intensywne Spalanie czy Spalanie i Oczyszczanie? Z opisu na stroniespam wynika, że ta pierwsza jest skuteczniejsza. Ja zaczęłam od tej oczyszczającej, może podziała na mój cellulit...:)

7 Ostatnio edytowany przez kalinia (2010-06-08 20:56:13)

Dziewczyny, czy to możliwe, żeby herbatka oczyszczająca zadziałała w przeciągu 2 dni. Właśnie jakieś pół godzinki temu się zważyłam i wychodzi, że spadło mi 3 kg. Kilogram wahnięcia w obie strony rozumiem, ale 3? Mniej wcale nie jadłam, no może tylko mały stresik w pracy, ale to też raczej norma, czyżby podziałała Fitea? A może tak to jest z takimi herbatkami?

8

A ja mam jeszcze pytanie odnośnie tego Colostrum- kupiłam w sklepie Noble Health 2 opakowania, zjadłam już jedno no i faktycznie- żadne licho mnie nie bierze, trochę bardziej kontroluję apetyt i wyregulował mi się metabolizm:)
Pytanie brzmi- jak dlugo można to brać? Czy któraś z Was brała dłużej niż pół roku i jakie było wtedy działanie?

9

Jako suplementu użyj aktywności fizycznej a najlepiej na tym wyjdziesz. Dieta+ ruch jak jesteś mocno zdesperowana to siłownia, jeśli wejdziesz tutaj na zaawansowany poziom dopiero możesz kupić suplementy. W przeciwnym wypadku wyrzucisz pieniądze niestety i rozregulujesz organizm, tak że po zakończeniu suplementacji wrócisz do wagi z gratisowym kg.

Pozdrawiam

10

Najlepszym suplementem diety jaki mogę polecić to rolki! wink ruch na świeżym powietrzu i piękne, smuklejsze i silniejsze nogi. Powiem Wam, że naprawdę mi pomagają. Jeżdzę na rolkach od 10 lat między kwietniem a październikiem, średnio 2 razy w tygodniu po godzinie. Kolejnym plusem jest to, że nie jest to drogi sport. Rolki kupujesz raz na pięć lat, tylko tutaj polecam kupić lepsze, żeby ich nie zmieniać co sezon. a poza tym myśleć co się je, z ananasami, to rzeczywiście tylko pod warunkiem, że są świeże a nie z puszki.

11

Polecam chrom z dodatkiem witamin. Wspomaga odchudzanie i zarazem dba o odpowiednie funkcjonowanie organizmu. Od jakiegoś paru dni zażywa go moja mama. Do tego odpowiednia dieta i ćwiczenia. Czekamy na jej efekty. smile

12

Ja bym ci poleciła Tehrm Line, ale forte. Jest silniejszy. Działa, wypróbowałam na sobie. Dołóż do tego ćwiczenia i schudniesz. Powodzenia!

13

Chciałabym do wiosny zrzucić kilka kilo nadwagi. Właśnie dużo dobrych opinii słyszałam o Therm Line, i tak myślę, że w tym tygodniu rozejrzę się za nim.

14 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-03-13 13:48:01)

ja przy okazji rzucania palenia paradoksalnie zgubiłam też kilka zbędnych kilogramów smile lekarz na wizycie zalecił mi oczyszczenie swojego organizmu z toksyn, okazało się że równeż jelita potrzebują przeczyszczenia a efekty były rewelacyjne! przez całą jesien stosowałam spam, zmieniłam dietę i zaczełam biegać zamiast truć sie spalaczami, dziś wyglądam tak jak chce i ani myśle o sięganiu po fajka

15

Klara25 napisał/a:

Ja bym ci poleciła Tehrm Line, ale forte. Jest silniejszy. Działa, wypróbowałam na sobie. Dołóż do tego ćwiczenia i schudniesz. Powodzenia!

Klara, pisałam już o tym w innym wątku, czy masz sprawdzone źródło, gdzie można tanio zamówić specyfik?
Z góry dziękuję za info smile

16 Ostatnio edytowany przez Olinka (2013-06-03 13:54:17)

mogę osobiście polecić spam - na mnie działa i będę namawiać dziewczyny żeby spróbowały, bo to strasznie ułatwia życie. napój jest smaczny, ananasowy więc luz, żadne świństwo, a szybko pęcznieje w żołądku, więc mniej chce  ci się jeść, a dwa, że jest słodki, więc ochota na podjadanie pyszności mija. a to już połowa sukcesu smile

17 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-05-24 17:07:18)

polecam chili fat burner 30kap starcza na miesiąc zawiera ekstrakt z chili .wyciąg z zielonej herbaty i błonnik jabłkowy . Kupiłam go w spam realizacja szybka Polecam

18 Ostatnio edytowany przez grazynamaria (2014-02-14 14:34:50)

blondiane napisał/a:

Dziewczyny pomóżcie mi bo od czytania tych wszystkich postów na forum mam mętlik w głowie hmm a rozchodzi się o suplementy wspomagające odchudzanie, chce sobie któryś zakupić tylko nie wiem który --- bo już zgłupiałam...
a zastanawiam się nad
                                      - Linea
                                      - BIO CLA
                                      - Therm Line II

ostatni posiłek o 19

Najlepszy mniej i beztłuszczowo jeść, dużo ruchu ... najlepsza rada smile a dla zachęty smile  http://slajdzik.pl/slajd/modelki,74722

19

Moim zdaniem te wszystkie suplementy diety to jedna wielka ściema koncernów farmaceutycznych. Prędzej zaszkodzą niż pomogą. I często efekt jojo po nich jest - wiem z własnego doświadczenia. Najlepiej dieta odpowiednia, dużo zielonej herbaty/czerwonej jaką lubisz, dużo wody i sport.

20

grazynamaria napisał/a:
blondiane napisał/a:

a zastanawiam się nad
                                      - Linea
                                      - BIO CLA
                                      - Therm Line II

ostatni posiłek o 19

Najlepszy mniej i beztłuszczowo jeść, dużo ruchu ... najlepsza rada smile a dla zachęty smile  http://slajdzik.pl/slajd/modelki,74722

I jak? jest motywacja? a to co proponowałam naprawdę jest najlepsze:)  Chemię którą zjadasz i nadal chcesz się w nią pakować przynosi odwrotny skutek...niestety. Widzę, że mi nie wierzysz a szkoda.

21

Ja zamiast tabletek wybrałabym zielona i czerwona herbatkę. prędzej Ci pomoże niż cudowne tabletki

22

szkoda zdrowia i pieniędzy na te suplementy, ogranicz jedzenie, jedz małych 5 posiłków, włącz trochę ruchu codziennie i schudniesz na pewno smile

23

Na pewno ograniczenie jedzenia i słodyczy ma duży wpływ na sylwetkę, ale zawsze można się dodatkowo wspomóc. Nie mówię tu o jakichś spalaczach tłuszczu, ale czymś, co pomoże w trawieniu i wpłynie na równowagę kwasowo - zasadową organizmu. Ja od jakiegoś miesiąca używam Proszku Zasadowego z firmy Langsteiner. Nie jest drogi, pije się go raz dziennie ( łyżeczkę proszku rozpuszcza się w szklance letniej wody ), w smaku nawet całkiem, całkiem. Ja mam po nim dużo lepszą i szybszą przemianę materii - 2,5 kg już mi ubyło! Powolutku, ale do przodu. Poza tym dostarcza minerałów i człowiek czuje się dużo lepiej. Polecam!

24

Na pewno ograniczenie jedzenia i słodyczy ma duży wpływ na sylwetkę, ale zawsze można się dodatkowo wspomóc. Nie mówię tu o jakichś spalaczach tłuszczu, ale czymś, co pomoże w trawieniu i wpłynie na równowagę kwasowo - zasadową organizmu. Ja od jakiegoś miesiąca używam Proszku Zasadowego z firmy Langsteiner. Nie jest drogi, pije się go raz dziennie ( łyżeczkę proszku rozpuszcza się w szklance letniej wody ), w smaku nawet całkiem, całkiem. Ja mam po nim dużo lepszą i szybszą przemianę materii - 2,5 kg już mi ubyło! Powolutku, ale do przodu. Poza tym dostarcza minerałów i człowiek czuje się dużo lepiej. Polecam!

25

A ja od kilku lat kupuję ananas w kapsułkach w aptece. 60 tabletek, koszt ok 15 zł. Trzy razy dziennie pod koniec posiłku. Wspomaga trawienie i oczyszcza jelita z wszelkich zastojów i zalegań. Dobry też ma problemy z wypróżnieniem albo problem z żołądkiem po alkoholu wink Biorę go również w większych dawkach w stanach przeziębienia. Naprawdę pomocne smile

26

Ja obecnie jestem na etapie zielonej kawy. Próbowałam ją pić, ale niestety smak w ogóle mi nie podszedł. Kupiłam sobie w tabletkach, ale znalazłam takie, które wyciągu z tej zielonej kawy mają najwięcej. Warto, fantastycznie się po nich czuję. Nie objadam się już wieczorem słodyczami i do tego faktycznie mam lepszy metabolizm. Oczywiście trzeba też pamiętać o tym, że jeżeli chcemy schudnąć to całkowicie musimy zmienić nasze nawyki żywieniowe. Jem 5 posiłków dziennie i na dobre mi to póki co wychodzi.

27

Zanim zaczniecie odchudzanie zadbajcie o prawidłowe odtoksycznienie organizmu. Wtedy bez efektów jojo możecie zadbać o prawidłową wagę i dobre samopoczucie smile

Polecam najlepszy specyfik na rynku!  ProBalance LR - to suplement diety, który wspiera równowagę zasadowo-kwasową organizmu niezbędną dla zdrowia.
ProBalance LR dostarcza organizmowi cennych minerałów zasadowych dla wewnętrznej równowagi.

28 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-07-02 12:57:54)

Jak dla mnie rewelacyjna jest ta zielona kawa niedozwolony link podaje link bo jest wiele rodzai tych zielonych kaw. Regularnie pije kawę i 2x w tygodniu mam domowy aerobik po 45min. Osiągnięty wynik to 4kg w miesiąc więc myślę że jest się z czego cieszyć

29

ja z suplementów stosowałam tylko burn booster ogólnie byłam zadowolona, przyspieszył mi metabolizm i udało mi się schudnąć

w żadne różne suplementy i inne cuda na kiju nie wierze hmm dla nie dieta , dieta i jeszcze raz dieta : + ćwiczenia oczywiscie big_smile

31

Ja nie stosowałam nic z tego co wymieniasz ale mogę Ci polecić afrykańskie mango ;-) Wiem, że nazwa bardziej kojarzy się z wakacjami niż z odchudzaniem ale w sumie najczęściej odchudzamy się na wakację ;P pokrętne to ;P

W kążdym bądź razie- suplementów jest dużo, myślę że warto się wspomagać i każdy znajdzie coś dla siebie ;-) Dla mnie to faworyt bo przede wszystkim zmniejsza łaknienie na słodkości a to było moim głównym problem.  Ogólnie nie mam problemu z diętą, dobrze się odżywaiam ale kiedy wpadłam w "trans" na słodyczę to nie mogłam się powstrzymać i 3 lub 3 tabliczki czekolady nie stanowiły dla mnie problemu ;-) Moment przesłozenia nie nadchodził sad Natomiast było co było, teraz już wiem że ngy to nie wóci- tak jak te parę kilo które zrzuciłam big_smile Ja zamawiam na allegro z bocabotanica i polecam.
Życzę powdzenia!

32

Moge polecic Ci produkt SlimmerTime to unikalne połączenie składników, które pomagają schudnąć powodując uczucie sytości, spalając tkankę tłuszczową, zmniejszając apetyt i napady wilczego głodu. POLECAM W 100%
www track. easyprofits. com /1d9061

33

Mnie najlepiej pomogl SlimmerTime, podczas diety regularnie stosowalam ten suplement i efekty byly rewelacyjne.