Halo Gliwice , Lubie jesień i pogaduchy chętna na kawe o 16? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Halo Gliwice , Lubie jesień i pogaduchy chętna na kawe o 16?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Halo Gliwice , Lubie jesień i pogaduchy chętna na kawe o 16?

wez nie pytaj wink) rusz sie ze mną na kawe po pracy . Kaska 33 tak mam męza syna i kolezanki jakies tam pare ale daleko daleko za gorami za lasami... z dawno pochowanymi relacjami. Nie godze sie na samotnosc wink) bede walczyc

Zobacz podobne tematy :
Odp: Halo Gliwice , Lubie jesień i pogaduchy chętna na kawe o 16?
Włoszka1985 napisał/a:

wez nie pytaj wink) rusz sie ze mną na kawe po pracy . Kaska 33 tak mam męza syna i kolezanki jakies tam pare ale daleko daleko za gorami za lasami... z dawno pochowanymi relacjami. Nie godze sie na samotnosc wink) bede walczyc

Hej hej ja bardzo chetnie ale nie dzisiaj. Kurcze musze ogarnąć sprawy cmentarzowe. Ale inny termin jak najbardziej wink Jestem z Zabrza , mam 30lat wink

3

Odp: Halo Gliwice , Lubie jesień i pogaduchy chętna na kawe o 16?
SamotnaMamaPoRozwodzie napisał/a:
Włoszka1985 napisał/a:

Hej hej ja bardzo chetnie ale nie dzisiaj. Kurcze musze ogarnąć sprawy cmentarzowe. Ale inny termin jak najbardziej wink Jestem z Zabrza , mam 30lat wink

To ja czekam na info daj znac kiedy pasuje smile.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Halo Gliwice , Lubie jesień i pogaduchy chętna na kawe o 16?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024