Jak odzyskać jej zainteresowanie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odzyskać jej zainteresowanie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak odzyskać jej zainteresowanie?

Witajcie,
Potrzebuje rady, pomocy. Pomyślałam ze może tu ktoś mi powie co robić.
Dwa miesiące temu poznałam dziewczynę na tinderze. Widziałyśmy się 3 razy. Po trzecim spotkaniu było wszystko w porzadku, aż po kilku dniach zaczęło być dziwnie. Mniej się odzywała. Dało się zauważyć, że jest inaczej niż było. Pisała mniej, odpisywała po kilku godzinach. Na początku to znosiłam ale po pewnym czasie, zapytałam się po prostu czy wszystko jest okej. Dostałam odpowiedz ze po prostu tak jest „że czasem się nie pisze. Że na spokojnie do znajomosci podjeść. Zainteresowani nie straciła.” Ale przez następne dwa tygodnie nie miała czasu spotkać się. Co chwile wymówka. Zle samopoczucie, nadgodziny w pracy. Czekałam cierpliwie, pokazywałam ze to rozumiem i w końcu udało mi się wyprosić spotkanie. W poniedziałek dostałam normalna wiadomość jak zawsze na dzień dobry. Odpisałam na nią i od tamtego czasu cisza. Nie dostałam odpowiedzi. Spotkanie, które miało być w wt nie doszło do skutku. Na pytanie czy się widzimy tez cisza. W sobotę napisalm.... i dostałam odpowiedz ze wszystko jest okej. To tylko brak czasu. Nie da rady pisać codziennie jak kiedyś. Cała ta sytuacja ciągnie się już miesiąc. Nie wiem co robić. Chciałabym się spotkać. Porozmawiać w cztery oczy. Ale ciagle brak czasu...
Mam wrazenie ze jej nie zależy, olewa mnie. Ale z drugiej strony dlaczego nie powiedziałaby mi tego jak zapytałam? W niedziele nie odpisała na moja ostatnia wiadomosc. I dzisiaj znowu cisza. Co robić? Czy jest sens to ciągać? Czy to faktycznie brak czasu? Co mogę zrobić żeby ta sytuacje poprawić? Żeby doszło chociaż do spotkania?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak odzyskać jej zainteresowanie?

Nic. Skoro nie ma na to ochoty, a wszystko na to wskazuje, nic na sile. Nie osaczaj smile

3

Czyli to raczej nie brak czasu tylko chęci?

4

Myśle, ze kazdy znajdzie chwile w ciagu dnia na odpowiedz. O tyle o ile raz mozna po prostu odczytać i zapomnieć, tak kilka razy juz raczej nie jest przypadkiem. Ja bym odpuściła na Twoim miejscu.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odzyskać jej zainteresowanie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024