Chlopak z klubu :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Chlopak z klubu :)

Witam. W Sobote w klubie zauwazylam pewnego chlopaka. Bardzo mi sie spodobal ja jemu chyba tez ale dopiero zaczelismy rozmawiac o 5 rano przed klubem. Byli jego znajomi, moi..gdzies tam obok. I my rozmawiamy. I ja niewiele myslac zapytalam go o numer telefonu. Wymienilismy sie numerami. Potem spedzilismy jeszcze ok godzine wszyscy razem. Na koniec mnie pocalowal. I pisalismy ze soba cala niedziele. Pytal czy mam kogos i ze bardzo mu zaimponowalo to ze zrobilam pierwszy krok. Ja mam 33 lata on 27. Pisal ze bardzo chce sie ze mna spotkac. Zaprosil na obiad i drinka. Tylko mam mu dac znac kiedy bede miec czas. W Ndz wieczorem odpisalam mu 2h od ostatniego jego smsa. Ze milo bedzie sie spotkac. I ze ustalimy dzien.. i tej wiadomosci juz nie odczytal jest dostarczona.. ale nie odczytana. Przyznam ze zerkam czasem na Whatsapa czy on jest dostepny ale nie jest. I zastanawiam sie co sie stalo

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chlopak z klubu :)

Napisać "Hej! Jesteś tam, czy serwujesz ghosting?"

3

Gary napisał/a:

Napisać "Hej! Jesteś tam, czy serwujesz ghosting?"

uwielbiam hahaha big_smile

Ale również proponuje napisać jesli znowu nie odczyta to dać sobie spokój smile

4

Przysłowie również głosi że starsze kobiety wychowują swoich mężczyzn taj, aby kobiety jakie po nich oni będą mieli, miały lepiej. Chodzi o dojrzałość emocjonalną i seks.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024