Witam. W Sobote w klubie zauwazylam pewnego chlopaka. Bardzo mi sie spodobal ja jemu chyba tez ale dopiero zaczelismy rozmawiac o 5 rano przed klubem. Byli jego znajomi, moi..gdzies tam obok. I my rozmawiamy. I ja niewiele myslac zapytalam go o numer telefonu. Wymienilismy sie numerami. Potem spedzilismy jeszcze ok godzine wszyscy razem. Na koniec mnie pocalowal. I pisalismy ze soba cala niedziele. Pytal czy mam kogos i ze bardzo mu zaimponowalo to ze zrobilam pierwszy krok. Ja mam 33 lata on 27. Pisal ze bardzo chce sie ze mna spotkac. Zaprosil na obiad i drinka. Tylko mam mu dac znac kiedy bede miec czas. W Ndz wieczorem odpisalam mu 2h od ostatniego jego smsa. Ze milo bedzie sie spotkac. I ze ustalimy dzien.. i tej wiadomosci juz nie odczytal jest dostarczona.. ale nie odczytana. Przyznam ze zerkam czasem na Whatsapa czy on jest dostepny ale nie jest. I zastanawiam sie co sie stalo
Napisać "Hej! Jesteś tam, czy serwujesz ghosting?"
Napisać "Hej! Jesteś tam, czy serwujesz ghosting?"
uwielbiam hahaha
Ale również proponuje napisać jesli znowu nie odczyta to dać sobie spokój
Przysłowie również głosi że starsze kobiety wychowują swoich mężczyzn taj, aby kobiety jakie po nich oni będą mieli, miały lepiej. Chodzi o dojrzałość emocjonalną i seks.