toksyczna osoba? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » toksyczna osoba?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: toksyczna osoba?

Hmmm... Chyba trafiłam na dobrą stronę:). Czytam często to forum i powiem Wam, ze sporo tutaj rozwiązujecie problemów patrząc na wszystko z boku. Moze i mi uda Wam sie pomoc. Chociaż w moim przypadku nawet nie chodzi o pomoc, tylko o jakas burze mózgów. Otóż sprawa wygląda tak, ze przez ok.rok ja i moj mąż mieszkaliśmy razem z jego bratem i partnerka. I caly problem polega wlasnie na tej babie. Na początku nawet sie polubilysmy i spoko się dogadywaliśmy. Ale po pewnym czasie cos zaczelo nie grać. Ona zaczęła swoje gierki, obgadywala mnie, klamala na moj temat, zaczela wszystko przestawiać w mieszkaniu pod siebie, ogólnie zaczela robic z siebie niewinna istotkę, której nikt nie lubi. Ja przez ten caly czas nic sie nie odzywalam bo zależało mi na tym aby moj facet miał dobry kontakt z bratem, po prostu nie chciałam robic awantur. Ale juz wtedy zle mi sie funkcjonowalo w jej towarzystwie, nie chcialam  byc tam gdzie ona. Jak zie wyprowadzili ro dowiedziałam sie jeszcze paru innych rzeczy które na mnie mowila. I moj gniew do niej wzrosl jeszcze bardziej. Ale najbardziej przeraza mnie to, za naprawde jej nienawidzę i te myśli aż się we mnie gotują. Nie mysle o niej, a o tym jak bardzo jej nie znoszę. Miałyście tak kiedyś ze nie chcialyscie juz kogoś znac ani widzieć a wasze myśli wciąż krazyly wokół tej osoby? Mysle ze to siedzi głęboko w mojej podświadomości bo naprawde mnie skrzywdzila. I nie chce jej przebaczać ani nic, po prostu chciałabym jakas rade jak taka osobę wymazac z pamięci i zrobić aby byla obojętna

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: toksyczna osoba?

Powiedz dlaczego tak o niej myślisz, dręczysz się zamiast po prostu odetchnąć z ulgą, że już nie masz z nią kontaktu? Czy ona Cię jakoś trwale skrzywdziła, tak że skutki odczuwasz do dziś? Czy jakoś upokorzyła Cię? Czy masz jakiś kompleks na jej punkcie, czegoś jej zazdrościsz?

3

Tak, miałam na studiach w grupie taką dziewczynę, która była tak złośliwa i wredna, że ją szczerze nienawidziłam ALE to była koleżanka, z którą nie musiałam się spotykać, a nie rodzina. No cóż, ciężko cokolwiek doradzić w tej sytuacji. A rozmawiałaś z bratem męża? Wiem, że to jest jego żona, ale może spojrzy na to z innej strony. Przecież ta kobieta Cię oczernia.

4

Co w tobie jest takiego, że nie potrafisz odpuścić? Kobieta dawno się wymiksowała z twojego życia, a ty wciąż wałkujesz co było, a nie jest. To pachnie jakąs psychopatią. Na twoim miejscu zasięgnęłabym porady jakiegoś dobrego psychologa, bo normalne to nie jest.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » toksyczna osoba?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024