Różnica wieku w relacji BDSM - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Różnica wieku w relacji BDSM

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Różnica wieku w relacji BDSM

Witam. Jestem męską stroną dominującą w związkach klimatycznych. Mam około 50 lat. Mam doświadczenie w w/w temacie.  Nurtuje mnie jednak od dłuższego czasu pewne pytanie. Spotkałem się z róznymi reakcjami na mój wiek. Kobiety w przedziale 25-40 twierdziły że nie jestem zdecydowanie w ich tolerancji wiekowej. Natomiast młodsze już inaczej na to patrzą. Z czego to wynika ? Mam swoje przemyślenia na ten temat, ale chciałbym jeszcze dodatkowo poznać wersję pań z tego forum. Może dzięki temu w pełni zrozumiem mechanizm takich zachowań. Nie oznacza to żę celuje tylko w młode osoby. To nie tak. Zaznaczyłem ten fakt żeby uniknąć zbędnych spekulacji. Staram się jak to tylko możliwe poznać damską psychikę i stąd ten post. Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Różnica wieku w relacji BDSM

Chyba Ci się Waść działy pomyliły...

assassin napisał/a:

Panu wszystko jedno, jaki dział, pan chciałby, żeby go jakaś pani 25-40 zaczęła przekonywać, że wcale tak nie jest, jak on myśli... big_smile

4

santapietruszka napisał/a:
assassin napisał/a:

Panu wszystko jedno, jaki dział, pan chciałby, żeby go jakaś pani 25-40 zaczęła przekonywać, że wcale tak nie jest, jak on myśli... big_smile

Eeeee.... to nie zakumałem mea culpa sad

5 Ostatnio edytowany przez marekww (2018-09-28 19:29:58)

No cóż ... Myślałem że uda się uniknąć komentarzy mało rozgarniętych osób . Ale jak widać takie są wszędzie...Zadałem pytanie nie po to żeby mnie ktoś przekonywał że tak nie jest. Tylko po to dlaczego tak jest. Jednak przerosło to niektórych...

6 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-09-28 19:34:09)

marekww napisał/a:

No cóż ... Myślałem że uda się uniknąć komentarzy mało rozgarniętych osób . Ale jak widać takie są wszędzie...Zadałem pytanie nie po to żeby mnie ktoś przekonywał że tak nie jest. Tylko po to dlaczego tak jest. Jednak przerosło to niektórych...

No bo tak nie jest big_smile Ale nie mam ochoty o tym Cię przekonywać big_smile Trollu big_smile

7

marekww napisał/a:

Witam. Jestem męską stroną dominującą w związkach klimatycznych.

Którą strefę klimatyczną reprezentujesz?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Różnica wieku w relacji BDSM

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024