Nie wiem od czego zacząć więc zacznę od początku. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Nie wiem od czego zacząć więc zacznę od początku.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Nie wiem od czego zacząć więc zacznę od początku.

Dlaczego na tym świecie jest tak , a nie inaczej? Gdzie zniknęła delikatność , romantyczność , wrażliwość i zaufanie.  Gdzie są osoby które nie ćpają , piją dosyć          rzadko , nie udają nikogo ? Gdybym taką znalazła ,zakochałabym się w nim od razu . Mam 22 lata , można powiedzieć, że już trochę czasu chodzę po tym świecie , jednak nie wiem tak naprawdę co to szczęście. Chciałabym w końcu poznać kogoś, kto by mnie wspierał i komu mogłabym również okazywać swoje wsparcie.
Kogoś kto byłby moją pierwszą myślą po wstaniu i ostatnią przed zaśnięciem. Kogoś ,dzięki komu mogłabym latać w przestworzach i czuć motyle w brzuchu.
Kogoś ,dzięki komu pojawiłby się uśmiech na mojej twarzy. Czy to zbyt dużo?  : )

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem od czego zacząć więc zacznę od początku.
karme.lova22 napisał/a:

Kogoś kto byłby moją pierwszą myślą po wstaniu i ostatnią przed zaśnięciem. Kogoś ,dzięki komu mogłabym latać w przestworzach i czuć motyle w brzuchu.
Kogoś ,dzięki komu pojawiłby się uśmiech na mojej twarzy. Czy to zbyt dużo?  : )

tak za duzo! nie mozna sie uwieszac na drugim czlowieku i uzalezniac od niego swojego szczescia. jednak za malo chodzisz na tym swiecie:)))

3 Ostatnio edytowany przez zwykły_chłopak93 (2018-09-27 22:19:02)

Cześć karmelova. Jestem jedną z tego typu osób (chociaż alkoholu wcale nie lubię), nawet dzisiaj zastanawiałem się nad tym i napisałem post że niestety to nie są lata 80 i 90, czasy romantycznych pięknych piosenek i trwałych stabilnych związków, mam wrażenie że w obecnej dekadzie to o czym piszesz to naprawdę rzadkość. Cieszę się że ktoś młodszy ode mnie ma podobne wnioski na ten temat.

Czy to zbyt dużo?

Nie uważam tak smile

4

karme.lova22 napisał/a:

Dlaczego na tym świecie jest tak , a nie inaczej? Gdzie zniknęła delikatność , romantyczność , wrażliwość i zaufanie.  Gdzie są osoby które nie ćpają , piją dosyć          rzadko, nie udają nikogo ? Gdybym taką znalazła ,zakochałabym się w nim od razu .

Gdybyś poznała takiego faceta to nie byłaby byś zainteresowana, niestety kobiety same nie wiedzą czego tak na prawdę chcą smile

5 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2018-09-29 13:13:03)

karme.lova22 napisał/a:

Dlaczego na tym świecie jest tak , a nie inaczej? Gdzie zniknęła delikatność , romantyczność , wrażliwość i zaufanie.  Gdzie są osoby które nie ćpają , piją dosyć          rzadko , nie udają nikogo ? Gdybym taką znalazła ,zakochałabym się w nim od razu . Mam 22 lata , można powiedzieć, że już trochę czasu chodzę po tym świecie , jednak nie wiem tak naprawdę co to szczęście. Chciałabym w końcu poznać kogoś, kto by mnie wspierał i komu mogłabym również okazywać swoje wsparcie.

Jest tak ponieważ, ludziom  poprzewracało się w głowach od tego dobrobytu i obfitości. Dlatego żyją na pełnej petardzie. Chcą w tym krótkim i kruchym życiu doświadczyć jak najwięcej emocji i wrażeń. Wszystko zależy od ciebie. Ja obracasz się w złym towarzystwie albo masz takie a nie inne myślenie to zawsze będziesz widzieć świat w złych kolorach. A świat to gigantyczna różnorodność. Jest w nim miejsce dla każdego. Najpierw musisz wiedzieć czego chcesz. Nie utożsamiaj swojego szczęścia i samooceny z drugą osobą. Musisz sama siebie zaakceptować.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Nie wiem od czego zacząć więc zacznę od początku.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024