Dlaczego na tym świecie jest tak , a nie inaczej? Gdzie zniknęła delikatność , romantyczność , wrażliwość i zaufanie. Gdzie są osoby które nie ćpają , piją dosyć rzadko , nie udają nikogo ? Gdybym taką znalazła ,zakochałabym się w nim od razu . Mam 22 lata , można powiedzieć, że już trochę czasu chodzę po tym świecie , jednak nie wiem tak naprawdę co to szczęście. Chciałabym w końcu poznać kogoś, kto by mnie wspierał i komu mogłabym również okazywać swoje wsparcie.
Kogoś kto byłby moją pierwszą myślą po wstaniu i ostatnią przed zaśnięciem. Kogoś ,dzięki komu mogłabym latać w przestworzach i czuć motyle w brzuchu.
Kogoś ,dzięki komu pojawiłby się uśmiech na mojej twarzy. Czy to zbyt dużo? : )
Kogoś kto byłby moją pierwszą myślą po wstaniu i ostatnią przed zaśnięciem. Kogoś ,dzięki komu mogłabym latać w przestworzach i czuć motyle w brzuchu.
tak za duzo! nie mozna sie uwieszac na drugim czlowieku i uzalezniac od niego swojego szczescia. jednak za malo chodzisz na tym swiecie:)))
3 2018-09-27 22:17:54 Ostatnio edytowany przez zwykły_chłopak93 (2018-09-27 22:19:02)
Cześć karmelova. Jestem jedną z tego typu osób (chociaż alkoholu wcale nie lubię), nawet dzisiaj zastanawiałem się nad tym i napisałem post że niestety to nie są lata 80 i 90, czasy romantycznych pięknych piosenek i trwałych stabilnych związków, mam wrażenie że w obecnej dekadzie to o czym piszesz to naprawdę rzadkość. Cieszę się że ktoś młodszy ode mnie ma podobne wnioski na ten temat.
Czy to zbyt dużo?
Nie uważam tak ![]()
Dlaczego na tym świecie jest tak , a nie inaczej? Gdzie zniknęła delikatność , romantyczność , wrażliwość i zaufanie. Gdzie są osoby które nie ćpają , piją dosyć rzadko, nie udają nikogo ? Gdybym taką znalazła ,zakochałabym się w nim od razu .
Gdybyś poznała takiego faceta to nie byłaby byś zainteresowana, niestety kobiety same nie wiedzą czego tak na prawdę chcą ![]()
5 2018-09-29 13:12:48 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2018-09-29 13:13:03)
Dlaczego na tym świecie jest tak , a nie inaczej? Gdzie zniknęła delikatność , romantyczność , wrażliwość i zaufanie. Gdzie są osoby które nie ćpają , piją dosyć rzadko , nie udają nikogo ? Gdybym taką znalazła ,zakochałabym się w nim od razu . Mam 22 lata , można powiedzieć, że już trochę czasu chodzę po tym świecie , jednak nie wiem tak naprawdę co to szczęście. Chciałabym w końcu poznać kogoś, kto by mnie wspierał i komu mogłabym również okazywać swoje wsparcie.
Jest tak ponieważ, ludziom poprzewracało się w głowach od tego dobrobytu i obfitości. Dlatego żyją na pełnej petardzie. Chcą w tym krótkim i kruchym życiu doświadczyć jak najwięcej emocji i wrażeń. Wszystko zależy od ciebie. Ja obracasz się w złym towarzystwie albo masz takie a nie inne myślenie to zawsze będziesz widzieć świat w złych kolorach. A świat to gigantyczna różnorodność. Jest w nim miejsce dla każdego. Najpierw musisz wiedzieć czego chcesz. Nie utożsamiaj swojego szczęścia i samooceny z drugą osobą. Musisz sama siebie zaakceptować.