Dlaczego na tym świecie jest tak , a nie inaczej? Gdzie zniknęła delikatność , romantyczność , wrażliwość i zaufanie. Gdzie są osoby które nie ćpają , piją dosyć rzadko , nie udają nikogo ? Gdybym taką znalazła ,zakochałabym się w nim od razu . Mam 22 lata , można powiedzieć, że już trochę czasu chodzę po tym świecie , jednak nie wiem tak naprawdę co to szczęście. Chciałabym w końcu poznać kogoś, kto by mnie wspierał i komu mogłabym również okazywać swoje wsparcie.
Kogoś kto byłby moją pierwszą myślą po wstaniu i ostatnią przed zaśnięciem. Kogoś ,dzięki komu mogłabym latać w przestworzach i czuć motyle w brzuchu.
Kogoś ,dzięki komu pojawiłby się uśmiech na mojej twarzy. Czy to zbyt dużo? : )
Kogoś kto byłby moją pierwszą myślą po wstaniu i ostatnią przed zaśnięciem. Kogoś ,dzięki komu mogłabym latać w przestworzach i czuć motyle w brzuchu.
tak za duzo! nie mozna sie uwieszac na drugim czlowieku i uzalezniac od niego swojego szczescia. jednak za malo chodzisz na tym swiecie:)))
3 2018-09-27 22:17:54 Ostatnio edytowany przez zwykły_chłopak93 (2018-09-27 22:19:02)
Cześć karmelova. Jestem jedną z tego typu osób (chociaż alkoholu wcale nie lubię), nawet dzisiaj zastanawiałem się nad tym i napisałem post że niestety to nie są lata 80 i 90, czasy romantycznych pięknych piosenek i trwałych stabilnych związków, mam wrażenie że w obecnej dekadzie to o czym piszesz to naprawdę rzadkość. Cieszę się że ktoś młodszy ode mnie ma podobne wnioski na ten temat.
Czy to zbyt dużo?
Nie uważam tak
Dlaczego na tym świecie jest tak , a nie inaczej? Gdzie zniknęła delikatność , romantyczność , wrażliwość i zaufanie. Gdzie są osoby które nie ćpają , piją dosyć rzadko, nie udają nikogo ? Gdybym taką znalazła ,zakochałabym się w nim od razu .
Gdybyś poznała takiego faceta to nie byłaby byś zainteresowana, niestety kobiety same nie wiedzą czego tak na prawdę chcą
5 2018-09-29 13:12:48 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2018-09-29 13:13:03)
Dlaczego na tym świecie jest tak , a nie inaczej? Gdzie zniknęła delikatność , romantyczność , wrażliwość i zaufanie. Gdzie są osoby które nie ćpają , piją dosyć rzadko , nie udają nikogo ? Gdybym taką znalazła ,zakochałabym się w nim od razu . Mam 22 lata , można powiedzieć, że już trochę czasu chodzę po tym świecie , jednak nie wiem tak naprawdę co to szczęście. Chciałabym w końcu poznać kogoś, kto by mnie wspierał i komu mogłabym również okazywać swoje wsparcie.
Jest tak ponieważ, ludziom poprzewracało się w głowach od tego dobrobytu i obfitości. Dlatego żyją na pełnej petardzie. Chcą w tym krótkim i kruchym życiu doświadczyć jak najwięcej emocji i wrażeń. Wszystko zależy od ciebie. Ja obracasz się w złym towarzystwie albo masz takie a nie inne myślenie to zawsze będziesz widzieć świat w złych kolorach. A świat to gigantyczna różnorodność. Jest w nim miejsce dla każdego. Najpierw musisz wiedzieć czego chcesz. Nie utożsamiaj swojego szczęścia i samooceny z drugą osobą. Musisz sama siebie zaakceptować.