Problem z kobieta w związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z kobieta w związku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Problem z kobieta w związku

Mam problem i nie sądziłem ze kiedykolwiek opisze go na takim forum. Spotykam się z pewna kobieta już pół roku, fajna inteligenta dziewczyna, ale od pewnego czasu dzieje się coś dziwnego. Ona w ogóle nie zna się na żartach. Cokolwiek nie powiem to bierze do siebie, tak jakbym mówił to o niej. Wcześniej tak nie było. Tak samo w jej obecności nie mogę powiedzieć nic na temat żadnej innej dziewczyny, skomentować kogoś nawet w tv. Widzę ze jest wściekła, ale próbuje mi tego nie pokazywać. Bardzo muszę uważać na to co mówię żeby jej nie „urazić” jest to lekko męczące. Próbowałem z nią o tym porozmawiać ale to się powtarza. Wiem ze najłatwiej jest odejsc ale chce zrozumieć dlaczego ona taka jest (wcześniej była inna). Co mogę zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z kobieta w związku

Odejść bo Twoim zdaniem nie zna się na żartach?
Może poprostu coś ją trapi najlepiej szczerze z nią porozmawiaj.
A jakiego typu to są żarty? Bo nie do końca wiem o co chodzi.

3

Koniecznie z nią porozmawiaj i zapytaj skąd u niej ten uraz. Może kryje się za tym coś z jej dzieciństwa na przykład.

4

<<Dzwonie do swojej kobiety i w panice mówię: "Skarbówka się do mnie zabrała, firma zamknięta, straciłem wszystko prócz naszej miłości. Jadę byśmy byli razem w tej ciężkiej chwili".
Przyjeżdżam. Nie ma jej. Pieniądze zniknęły, co cenniejsze rzeczy też popakowała.
Łe tam. W sumie dobrze.
Na cholerę mi baba co nie zna się na żartach?>>

Poczucie humoru ważna rzecz. Nieprawda, że nadzieja umiera ostatnia. Ostatni umiera wisielczy humor.

5 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-10-06 17:50:38)

Michalsky1 napisał/a:

Mam problem i nie sądziłem ze kiedykolwiek opisze go na takim forum. Spotykam się z pewna kobieta już pół roku, fajna inteligenta dziewczyna, ale od pewnego czasu dzieje się coś dziwnego. Ona w ogóle nie zna się na żartach. Cokolwiek nie powiem to bierze do siebie, tak jakbym mówił to o niej. Wcześniej tak nie było. Tak samo w jej obecności nie mogę powiedzieć nic na temat żadnej innej dziewczyny, skomentować kogoś nawet w tv. Widzę ze jest wściekła, ale próbuje mi tego nie pokazywać. Bardzo muszę uważać na to co mówię żeby jej nie „urazić” jest to lekko męczące. Próbowałem z nią o tym porozmawiać ale to się powtarza. Wiem ze najłatwiej jest odejsc ale chce zrozumieć dlaczego ona taka jest (wcześniej była inna). Co mogę zrobić?

Nic nie możesz zrobić- wbrew pozorom to nie jest bzdura, tylko poważna sprawa. Takie kruche ego dziewczyny to zły prognostyk dla związku. Znajdż taką mniej nadętą, pewną siebie.. Bo ta, nawet jak się wyleczy ze swoich kompleksów, to nie doceni Ciebie, bo w jej mniemaniu niekoniecznie jesteś taki fajny, skoro z niefajną  NIĄ TERAZ się zadajesz.. I wymieni Cię na lepszy model.
Ale zanim to nastąpi, będziesz żył w strachu, by Pani nie urazić, nawet przez wiele lat..

PS. osoby które uznają to za zbytnie wizjonerstwo, niech nie czytają

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z kobieta w związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024