Witam wszystkich szukom chetnych osób ktorzy lubią aktywnie spedzac czas i by miał czas jezdzic na rowerze najlepiej okolice Sosnowca pozdrawiam
Hej. Ja jestem z Bielska i też szukam kogoś chętnego. Jakby co to zapraszam. Gdybyś miała ochotę trochę pokręcić to daj znać.
Często przebywam w Bielsku, więc jeśli jeszcze aktualne, to zapraszam na pw
I have been cycling every day for 1 year now.
To troche daleko ode mnie, bo ja z okolic Katowic jestem
Cycling is good for health. at the same time it also reduces environmental pollution, making our life healthier. I also encourage people to ride bicycles, bicycle is everything to me.
hej jaki polecacie kupic rower dla kobiety ktora jezdzi rekeacyjnie po wsiach ,sciezkach leśnych???? polecacie crosowy czy trekingowy zalezy mi na kolach 28 i zeby siedzialo sie prosto i wygodnie
Jeśli chcesz jeżdzić po ścieżkach leśnych to wyprostowana pozycja jest nie wskazana. Będziesz się męczyć. Rower crossowy ma cienkie opony więc możesz zapadać się na piachu czy na grząskim szutrze. Rower trekingowy ma ciężkie przełożenia więc na technicznych odcinkach będzie wolny. Koła 28 cali są cięzkie do manewrowania. Jeśli jesteś drobna to polecam rower MTB na kołach 26 cali.
Może warto jest zastanowić się nad kupnem roweru elektrycznego? Zerknij sobie jakie modele ma obecnie Fischer https://www.fischer-ebike.pl/produkty/e … ng,2,15375 MOim zdaniem świetna opcja jeśli szukasz czegoś wygodnego na co dzień.