Pieczenie sromu i ból brzucha - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Pieczenie sromu i ból brzucha

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Pieczenie sromu i ból brzucha

Od ponad tygodnia odczuwam pieczenie sromu i pobolewanie w podbrzuszu o różnym nasileniu. Byłam u ginekologa, który tylko zerknął ( nie zlecił żadnych badań) i przepisał mi Macmiror 500 globulki. Wzięłam 4 i czuję się tylko gorzej. Zwłaszcza pieczenie się nasiliło:/. Niby to dobry lek bo działa i na bakterie i na grzyby, ale widać nie u mnie. Nie wiem teraz czy wracać do tego lekarza czy najpierw zrobić jakiś posiew prywatnie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pieczenie sromu i ból brzucha

No więc tak. Niektóre leki tego typu sprawiają, że objawy się nasilają, by potem zniknąć.
Ale na Twoim miejscu odwiedziłabym innego ginekologa. Powinnaś mieć pobrany materiał na posiew i cytologię.

3

Dzięki za odpowiedź. W tej chwili np jest po prostu tragedia. Nigdy nie czułam pieczenia non stop:/. Właśnie myślałam o tym, żeby pójść do innego ginekologa bo ten słabo się interesował. Nie dopytywał o objawy ani nie powiedział żebym przyszła na kontrolę.

4 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-09-10 13:01:31)

Trafiłaś na kiepskiego specjalistę...

Pamiętam, jak kiedyś miałam wyjątkowo przykrą infekcję i po zrobieniu badań lekarz przepisał mi tabletki dopochwowe, to był bodajże gyno-femidazol, ale nie wiem, czy dobrze pamiętam. Piekło cholernie nad ranem, jak wypływały. Ale jakoś przeżyłam, po 3 tabletkach pieczenia już nie było.

5

Powinien Ci posiew zrobić i cytologię! Sam lek to nie wszystko bo może nie być skuteczny. Jak już wiesz co ci jest to wtedy możesz mieć lek celowany. Zmień lekarza

6 Ostatnio edytowany przez kasia5266 (2018-09-27 11:35:48)

Objawy ustąpiły tylko w niewielkim stopniu więc zmieniłam lekarza. Ten na szczęście zlecił mi posiew. Wyniki mają być w środę.  Cytologię robiłam w kwietniu i wyszła dobra. Czuję się coraz gorzej:/.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Pieczenie sromu i ból brzucha

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024