Niedostępność/odpychanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niedostępność/odpychanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Niedostępność/odpychanie

Cześć,
Chciałabym się Was zapytać czy miał ktoś z Was problem z tym, że świadomie lub nieświadomie odpychał nowo poznaną osobę? Jak z tym walczyć? Jak nie tworzyć niepotrzebnej bariery i dystansu? Myślę, że czasami tak się dzieje z nowopoznanymi osobami, mimo, że mi na nich zależy.

2

Odp: Niedostępność/odpychanie
jagodas.1989 napisał/a:

Cześć,
Chciałabym się Was zapytać czy miał ktoś z Was problem z tym, że świadomie lub nieświadomie odpychał nowo poznaną osobę? Jak z tym walczyć? Jak nie tworzyć niepotrzebnej bariery i dystansu? Myślę, że czasami tak się dzieje z nowopoznanymi osobami, mimo, że mi na nich zależy.

Może to wynika ze strachu o to, jak wypadniemy w oczach tej osoby? Chcemy oczywiscie jak najlepiej, ale nasze pragnienia to jedno, a skrywane gdzieś głęboko obawy i kompleksy, drugie.

3

Sprobuj zagrac w taka gre : Zalezy mi , to sie staram i to okazuje , nie zalezy mi - jestem obojetna, niemila, zniecierpliwiona , nie mam czasu ,inicjatywy itd ... proste, i nie mamiejsca na bledna interpretacje smile

4

pinkpiwonia napisał/a:

Sprobuj zagrac w taka gre : Zalezy mi , to sie staram i to okazuje , nie zalezy mi - jestem obojetna, niemila, zniecierpliwiona , nie mam czasu ,inicjatywy itd ... proste, i nie mamiejsca na bledna interpretacje smile

Super! Niby banał, ale potrzebowałam tego. Takiej porady ujętej w proste słowa.
Dziękuję.

5

To się nazywa gamifikacja smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niedostępność/odpychanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024