Gra odpychanie - przyciąganie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gra odpychanie - przyciąganie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Gra odpychanie - przyciąganie?

Od ponad pół roku nie jestem z moim ex, jednak on co jakiś czas (średnio raz na tydzień/dwa tygodnie) zaczyna rozmowę pisząc wiadomości o różnej treści - pyta co u mnie słychać, zagaduje na różne sposoby mówiąc, że np. ogląda nasz ulubiony serial, po czym po wymianie kilku wiadomości nagle znika i zostawia mnie bez żadnego pożegnania/tłumaczenia że nie może pisać. Na samym początku myślałam, że po prostu robi to po pijaku, bo zawsze pisał późnym wieczorem bądź w nocy, ale od kilku tygodni pisze również w dzień, więc moja teoria odpada big_smile

To jakaś gra w odpychanie-przyciąganie czy o co chodzi?

Dodam, że to on mnie zostawił, mówiąc, że nie wie czy mnie kocha i nie wie czy jest ze mną szczęśliwy. Przez 3 miesiące to ja próbowałam do niego zagadywać (oczywiście nie nachalnie), ale w końcu stwierdziłam, że to nie ma sensu bo nigdy się nie odkocham i też nie widziałam, żeby on myślał o powrocie do mnie, więc przestałam to robić. Byłam pewna, że i on wtedy zerwie kontakt, ale odzywa się właśnie co jakiś czas...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gra odpychanie - przyciąganie?

Trzyma Cię w rezerwie w razie gdyby nowa miłość się szybko nie pojawiła.

3

Dodam jeszcze, że dwa razy proponował spotkanie lecz ja odmówiłam tłumacząc się brakiem czasu i często mam wrażenie, że jest o mnie hmmm zazdrosny? często pyta czy mam nowego chłopaka, jak się gdzieś wybieram to pyta z kim itp.
Koleżanki stwierdziły, że to męska duma i że pewnie żałuje zerwania lecz nie przyzna się do tego wprost tylko robi takie podchody... a ja również nie robię w tym kierunku nic (mimo, że nadal kocham), bo uważam, że jeśli zerwał to on ma teraz stanąć na głowie by to wszystko odkręcić, a nie ja smile

4

Czy chodzi o tego samego Pana, co w tym wątku: https://www.netkobiety.pl/t117478.html?

5

Tak!

Cyngli napisał/a:

Czy chodzi o tego samego Pana, co w tym wątku: https://www.netkobiety.pl/t117478.html?

6

Na naszym forum obowiązuje zasada
"1 związek = 1 wątek". Dlatego proszę, byś kontynuowała temat tutaj:
https://www.netkobiety.pl/t117478.html oraz zapoznała się z naszym regulaminem, który znajdziesz w mojej stopce.

Z pozdrowieniami, Cyngli.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gra odpychanie - przyciąganie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024