Dlaczego nas nawiedza? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dlaczego nas nawiedza?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Dlaczego nas nawiedza?

Od jakiegoś czasu moja babcia opiekuje się swoim schorowanym tatą (pradziadek ma 88 lat).
Jego zachowanie wykańcza ją psychicznie, namawialiśmy babcię wraz z moimi rodzicami aby oddała pradziadka do domu starców. Przez pół roku zastanawiała się nad tym. Za 3 dni mamy jechać bo oddać.
Od zeszłego tygodnia zdarzyły się 3 dziwne przypadki których nie potrafimy wyjaśnić logicznie.

Babcia Siedziała późnym wieczorem na łóżku w sypialni, drzwi z sypialni były zamknięte. Usłyszała jakby ktoś zapukał w te drzwi palcami (dokładnie dwa stukniecia) wstała bo myślała że pradziadek śpiący w innym pokoju przebudzil się i czegoś potrzebuje, gdy dochodziła do drzwi otworzyły się same i nikogo nie było.

Dwa dni później gdy ja z chłopakiem już spaliśmy, moi rodzice również słyszeli to samo stukanie również dwa rany do drzwi swojej sypalini gdy tata wstał i otworzył oczywiście nikogo nie było.

Dokładnie wczoraj wieczorem miałam problem zasnąć, rodzice i chłopak już spali, było już bardzo późno, drzwi z mojego pokoju były zamknięte, nagle jakby koło moich drzwi upadło coś na podłogę i poturlalo się przez przedpokój, na przedpokoju mamy pusto żadnej komody półek nic , uznalabym że mi się przeslyszalo Ale nasz pies po chwili z pokoju rodziców wyszedł i obwachiwal coś na przedpokoju, przez bitą godzinę bałam się wyjść z pokoju, zmusiła mnie do tego potrzeba skorzystania z toalety. Obeszlam mieszkanie i nic nie leżało na podłodze.

Zaczynamy się zastanawiać czy może to być duch zmarłej żony pradziadka którą próbuje nas powstrzymać przed oddaniem to do domu starców?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego nas nawiedza?

Na pewno, duchy tak mają. U nas z kolei duch stukał gałązką w okno, a tam nie ma żadnego drzewa ani krzewu. Jest tylko kabel od anteny, ale przecież duch stukał gałązką, a nie kablem antenowym, więc to niezrozumiałe. ;-)

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dlaczego nas nawiedza?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024