Co robić? Proszę o radę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co robić? Proszę o radę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez anna.kim (2018-08-28 11:38:40)

Temat: Co robić? Proszę o radę

Witam! Otóż to nie jest jakiś wielki problem, ale chciałabym podzielić się tutaj moim przypadkiem i prosić o ocenę i wyrażenie zdania przez was jeżeli jest taka możliwość wink

Mam 18 lat i zaczęłam się spotykać z chłopakiem. Nie jesteśmy jeszcze razem jednak on mi wyznał miłośc, powiedzial że mu na mnie zależy i sama też widzę jak się stara bym czuła się dobrze i odwzajemniła jego uczucia. Mnie tez na nim bardzo zalezy i on o tym wie tylko po prostu nie jestem jeszcze gotowa by powiedziec mu wprost że go kocham chociaż jest bardzo bliska droga do tego.Nasze relacje są bardzo dobre, pomimo tego że bardzo się od siebie różnimy i tu własnie jest ten problem-różnimy się. On jest osobą towarzyską, ma naprawdę wielu znajomych, jest bardzo lubiany, szanowany i poważany przez nich. Sam mi nawet mówił ze mu zalezy na tym by go lubiano itd jest spokojny i grzeczny więc trudno go nie lubić. Zalezy mu ze tak powiem na prestiżu i takie tam. Jego przyjaciele, znajomi tez tacy są,lubiani, tacy z lepszych sfer. Ja ich osobiscie nie znam, bo jeszcze nie bylo okazji osobiscie poznać tym bardziej ze nie znamy sie jakos dlugo, ale kojarzę niektórych bo chodzę z nimi do szkoły bądz chodziłam do gimnazjum. On tez często mi on nich mówi więc wiem jacy są. I tu w tym wszystkim jestem ja...reszta postu w odp

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co robić? Proszę o radę

Jestem osobą nieśmiałą, cichą i wstydliwą. Mam bardzo ograniczoną liczbę znajomych i raczej nie przepadam za ludzmi. Nie obchodzi mnie czy mnie ktos lubi czy nie zalezy mi tylko na moim gronie. Wolę z nim spędzac czas sam na sam niz chodzić w jakies przeludnione miejsca. Nie jestem jakos szanowana dlatego iz zazwyczaj mało się odzywam. Ja po prostu nie pasuje do niego do jego otoczenia. Czasami zastanawiam się dlaczego on nie znajdzie sobie dziewczyny przebojowej, lubianej szanowanej, ktorą bedzie sie mogł pochwalić do ktorej bedzie pasował, a nie mnie. Mi na nim bardzo zalezy ale boję sie ze cos moze się popsuć.

3

Powiedz normalnie, że jest Ci z nim dobrze, a powiesz, że kochasz, jak przyjdzie na to czas.

4

Mamy tez kilku wspolnych znajomych, którzy raczej nie mają o mnie dobrego zdania i boję się ze mogą cos mu powiedzieć i będą jakies kwasy między nami. Ze względu ze ma tylu znajomych czesto tez z nimi gdzies wychodzi itd. Chciałabym zapytac co na ten temat myslicie? Wiem ze to moze głupie ale mnie to trochę krępuje iz mam poczucie niższosci wobec nich ;( Przepraszam ze tak w odpowiedziach, ale jestem tu nowa i nie wiem za bardzo jak to wszystko działa

5 Ostatnio edytowany przez puchaty34 (2018-08-28 11:47:35)

Ale, że co? Naciska na ciebie, byś mu miłość wyznała, bo jest taki fajny amerykański?

Edit. Kochaliście się już?

6

puchaty34 napisał/a:

Ale, że co? Naciska na ciebie, byś mu miłość wyznała, bo jest taki fajny amerykański?

Edit. Kochaliście się już?

Nie, nie kochaliśmy się jeszcze. Mi nie chodzi o to czy mu miłość wyznac czy nie i jak to zrobić. Tylko o to ze się bardzo od siebie roznimy i czuję sie wtym zagubiona mam poczucie nizszosci i wrazenie ze do siebie nie pasujemy. Bardzo przepraszam ale jestem tu nowa i nie wiedziałam jak calegi posta dodac dlatego reszta jest w odpowiedziach nie wiem czy czytałaś^^

7

Czyli jesteś z nim dlatego, że podnosi twój status społeczny, ale z drugiej strony czujesz, że oszukujesz wiec jest Ci z tym źle. Tak?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co robić? Proszę o radę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024