Zerwała imprezuje i nie chce wrócić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zerwała imprezuje i nie chce wrócić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Zerwała imprezuje i nie chce wrócić

Witam
Zerwała ze mną dziewczyna po prawie 2 latach związku powód był taki ze się dla niej wypaliło i ze chce się jeszcze wyszalec, dałem jej czas na przemyślenia po przemyśleniach powiedziała że nie chce do mnie wracać jak narazie, chodzi na imprezy z innymi chłopakami chociaż mówi mi że oni nic dla niej nie znaczą tylko towarzysko bardzo ją kocham i chce żeby do mnie wróciła ale nie wiem co robić kontakt jakiś mamy ostatnio gadaliśmy przez telefon ale ona ciągle mówi że narazie nie chce do mnie wrócić. Co robić?Trzymać kontakt? Pomóżcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zerwała imprezuje i nie chce wrócić

Zerwać kontakt, założyć, że już nie wróci i żyć dalej samemu.

3

Odp: Zerwała imprezuje i nie chce wrócić

Moja była też imprezowała na początku i wydawała się mega szczesliwa. Dziś jest w innym zwiazku, ale to inna sprawa. Prawda jest taka, że człowiek musi przerobic takie emocje w sobie jak rozstanie i to tak własnie dziala. Po czasie jak rozmawiam z była, ona mowi ze na tamten moment nie byla soba i zaluje. A jak ja jej to mowilem wtedy to mnie wysmiewala. Takze cóz? Musisz sie z tym pogodzic. Jesli chodzi o kontakt to wpisz sobie w google. "damcidomyslenia jak odzyskac byla dziewczyne" to blog, który postawil mnie na nogi po 7 letnim zwiazku, mimo ze nadal bardzo kocham swoja ex, to wierze, ze kiedys mi sie uda. smile 7 lat to kupa czasu i nie chcialbym tego tak zostawic.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zerwała imprezuje i nie chce wrócić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024