Chciałam podzielić się z Wami moim odkryciem, jak sobie poradziłam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Chciałam podzielić się z Wami moim odkryciem, jak sobie poradziłam

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-08-27 09:51:45)

Temat: Chciałam podzielić się z Wami moim odkryciem, jak sobie poradziłam

Poniewaz w internecie malo sie czyta postow ludzi ktorzy sobie poradzili i ciagle czytanie o tym jak komus zle, jak trudno i jak poradzenie sobie z pewnymi rzeczami jest nieosiagalne ja postanowilam pokazac ze mnie sie udalo i dodac wam troche siły. Jestem DDa, mam nerwicę lękową, niedawno wyszłamz depresji. Dodatkowko borykam się z różnymi problemami zdrowotnymi, które bardzo utrudniją mi zycie. Leczyć zaczęłam się 5 lat temu. Przerobiłam chyba kazdy lek, i 5 psychoterapeutów, którzy zapewniali, że musze być cierpliwa i wałkowali ze mną moja przeszłość. Chciałam Wam napisac co mi pomogło, bo może u was też się to sprawdzi. Rok temu nowa Pani psycholog zaproponowała mi terapię, która odcina mnie od przeszłości i supia się na teraźniejszości. Poprosiła o prowadzenie notatek-pamietnika. Brałam tez cały czas leki przepisane przez psychiatrę oraz cwiczyłam jogę. Mam wrażenie że joga i notes uporządkowały moje życie. Podsyłam Wam 2 fajne linki do ćwiczeń na youtube oraz strony ktora pozwoliła mi prowadzić notatki online i udostepniać je terapeucie
wklejanie linków jest niezgodne z regulaminem forum
Oczywiscie strone z joga mozecie znaleźć dla siebie taka jak Wam odpowiada, a confessional zamienic na zwykly notes. Ja radzę tylko spróbowac takiego polaczenia, bo dzięki niemu jestem znow sobą smile Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chciałam podzielić się z Wami moim odkryciem, jak sobie poradziłam

Super, że Ci się udało!

3

Odp: Chciałam podzielić się z Wami moim odkryciem, jak sobie poradziłam

Gratulacje! Ja sie miotam juz wiele lat ale pamietanika ani jogi nie probowalem.. myslicie ze facet taki jak ja ktory nigdy tego nie trenowal sobie z joga jakkolwiek poradzi?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Chciałam podzielić się z Wami moim odkryciem, jak sobie poradziłam

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024