Witam.
Może przejdę od razu do sedna sprawy. Jakiś czas temu zacząłem nową pracę, nowi ludzie itd. Pracuje tam pewna dziewczyna z którą czasem trafi mi się zmiana. Podoba mi się, fajnie mi się z nią rozmawia ( pomimo iż nie jestem jakąś wygadaną osobą) na różne na prawdę różne tematy. Atmosfera powiedział bym jest fajna, to się pośmiejemy, tu się do mnie uśmiecha itd jednak ciężko mi stwierdzić czy jest po prostu miła czy może jest szansa na jakiś dalszy rozwój sytuacji. W sumie mamy nawet sporo podobnych zainteresowań, podobne zdania na dany temat. Nie mam specjalnie doświadczenia w takich sytuacjach a nie chciał bym na pewno czegoś zepsuć, zrobić jakiś pochopny krok, który mógłby pogorszyć nasze relacje. Podczas rozmowy o pewnym miejscu ( dawno tam nie byłem itd, pewnie dużo się pozmieniało ) ona mówi, że też dawno nie była itd no i mogłem zaproponować aby się tam wybrać czy coś no ale wtedy na to nie wpadłem. Ostatnio pytała mnie ( pewna kwestia dot. wyglądu ) co i jak tam by według mnie fajnie wyglądało to jej mówię, że to i to no i w sumie posłuchała się moich rad i tak zrobiła. Jak trafi nam się wspólna zmiana to mówiła, że fajnie, że lubi być ze mną ( ja w sumie z nią też ).
Tak trochę z tropu zbija mnie też jej znajomy. No niby z nikim nie jest, dobry znajomy tam z nią pisze, czasami do niej dzwoni czy wpadnie do pracy, czy też po jednak nie wiem jak to dokładnie z nim wygląda. Chciałbym ruszyć trochę tę naszą znajomość jednak przez mój brak doświadczenia i hm strach by czegoś nie zepsuć jest jak jest.
Liczę na jakieś porady :I