Zamkną się w sobię - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zamkną się w sobię

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez imienko01 (2018-08-23 23:28:53)

Temat: Zamkną się w sobię

Cześć, na początku roku poznałam chłopaka starszego od siebie. Wiem że był w związku który długo trwał i boleśnie odczuł rostsnie. Jesteśmy razem w związku od kilkunastu dobrych tyg mam wrażenie że boli się w ten związeku zaangażowania. Widzie i odczuwam to jak zamknięty w sobie mam wrażenie że przy mnie. Jest super chłopakiem imponuje mi potrafi wiele zrobić. Czuje że się od demnie oddała.
Przez moją pracę mój organizm jest wymęczony i zawsze mi coś się wydarzy i to akurat przy nim. Ostatnio powiedział mi przy rostawaniu do swoich domów że "już nie długo " po jego minie widać że ma dość mam wrażenie że chce znaleźć inną i od demnie się odsuwa.  Nie mogę z nim pogadać, czasem mi coś napisze ale to przy kutni. Mamy dużo wspólnego i jest moim wymarzonym chłopakiem jak by nie to że nie liczy się z moim zdaniem i jest gorącej wodzie kąpany.

Mieliśmy stuczke z udzialem ciężarnej byla tylko na badaniach czy wszystko w porządku i na szczęście wszyscy wszyscy zdrowi. On bardzo to przeżywal i nadal przeżywa. Częściowo mnie obwinia że niby nie wstawałam uwagi że przysypia. Choć ciągle mu mówiłam że spi. Robiliśmy przerwy. Powinnam mu kluczki zabrać i nie pozwolić mu jechać. Ciągle wzracalam mu uwagę. To uparciuch jechał a teraz mnie częściowo obwinia.

Nie wiem co robić. Mam wiem dotrzeć do niego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zamkną się w sobię

Powoli sobie przetrawi to zdarzenie drogowe, więc nie panikuj na wyrost. Grunt że wszyscy są cali i zdrowi.

3

Już kilka tygodni minęło od tego wydarzenia. Bardzo długo to przeżywa i nie było jakies dużego zderzenia.

Co mam zrobić żeby otworzył się przed demną

4

imienko01 napisał/a:

Już kilka tygodni minęło od tego wydarzenia. Bardzo długo to przeżywa i nie było jakies dużego zderzenia.

Co mam zrobić żeby otworzył się przed demną

Każdy człowiek potrzebuje różnej ilości czasu na poradzenie sobie z traumami/problemami. Wiem, że to trudne jest, ale postaraj się nie naciskać. We właściwym dla niego momencie wszystko wróci do normy.
Do tego jesteście ze sobą króciutko, to tym bardziej nie wiesz jeszcze, jak on reaguje na różne rzeczy. Tu wg mnie kołacze mu się po glowie myśl, że mógł zabić na drodze (przypuszczam w tym momencie), więc jest nad czym dumać. I nie daj się wpędzić w poczucie winy, to kierowca odpowiada za jazdę.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zamkną się w sobię

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024