Hej jestem tu nowa i nie wiedziałam za bardzo jaki tytul dać. Sprawa wygląda następująco.
Jestem z chłopakiem ogólnie rzecz biorąc 3,5 roku z jedną przerwa trwająca ok 4 miesiące. Wtedy rozstalismy się przez kłótnie ale po jakimś czasie on wyjechał za granicę jak wrócił to właśnie się zeszlismy to było w tym roku na początku, ale nie o tym mowa. On jak był za granicą cały czas pisaliśmy pisał że mnie kocha itp jakbyś my byli razem. On ma prawie 24 lata ja mam 20. Jakoś w maju siedzieliśmy razem on usunął przychodziły mu wiadomości, przeszkadzało mi to chciałam sciszyc on nie miał blokady ale na ekranie wyświetliy się wiadomości powiem tylko ze on do mojego telefonu miał całkowity dostęp tzn nie mam blokady i zawsze mógł z niego korzystać
przeczytaj to co napisałaś i wytłumacz jeszcze raz, co było w tych wiadomościach
Wiem kochani coś mi urwało ponad pół tekstu
4 2018-08-20 08:18:04 Ostatnio edytowany przez mariwan88 (2018-08-20 08:20:41)
Ciąg dalszy!
Kiedyś jak siedziałam u niego to było w maju, on przysnal przychodziły mu wiadomości chciałam zciszyc, na ekranie blokady wiswietlily się te wiadomości ci przyszły były od jakieś malolat 17-18 lat. Weszłam w to, a tam teksty typu pokaż mi się w bikini, jesteś ostra... Do dziecka. Wyszłam z tamtąd jak spał nie odzywałam się cały weekend. Spotkałam się z nim stwierdził że robił to na złość żebym zobaczyła. Zostawiłam temat. W lipcu kiedy spał u mnie cały tydzień pewnego razu powiedział żebym połączyła mu telefon no to podłączyłam okazało się że zalosyl sobie blokadę ale ze znam go już tyle wpisałam i pyk moim oczom ukazały się powiadomienia z tindera, i dziwny komunikat z Google że skromna seksanonse została załadowana myślę sobie co?! Pisanie z 3 dziewczynami na tinderze i seks anonse... Za dużo. Poszłam na dół okazało się że spał przed tv bez namysłu obudziłam go o kazałam mu iść do domu. Wieczorem przyjechał na wyjaśnienia... Stwierdził że nie wie po co to robił. Wczoraj natomiast kiedy mieliśmy jechać w jakieś miejsce włączyłam nawigację na jego telefonie pyk wiadomość.. To była odpowiedź na sobotnia wiadomość. poznał jakąś dziewczynę w sobote jak wozil drzewo i jak wrócił w sobote z spotkania ze mną odrazu do niej napisał a mi napisał dobranoc.. Jej teksty typu "złapał bym cie za ten tylek już na samo przywitanie"zapraszasz mnie do łóżka? " moje pytanie brzmi jak przestać kochać i odejść z szacunku do samej siebie
No właśnie przez ten szacunek do samej siebie powinnaś relacje skończyć jak najszybciej.
Skoro takie wiadomości nie są dla Ciebie impulsem do zerwania, to nie wiem co musi się wydarzyć. Jak go nakryjesz z kobietą, to Ci wciśnie, że go zmusiła.
Jak przestać kochać? Samo przejdzie, miłość to przywiązanie, przyzwyczajenie, trzeba zacząć żyć swoim życiem i przejdzie samo. Natomiast tkwienie w takim związku nie zaowocuje niczym fajnym, wręcz przeciwnie.
No właśnie przez ten szacunek do samej siebie powinnaś relacje skończyć jak najszybciej.
Skoro takie wiadomości nie są dla Ciebie impulsem do zerwania, to nie wiem co musi się wydarzyć. Jak go nakryjesz z kobietą, to Ci wciśnie, że go zmusiła.
Jak przestać kochać? Samo przejdzie, miłość to przywiązanie, przyzwyczajenie, trzeba zacząć żyć swoim życiem i przejdzie samo. Natomiast tkwienie w takim związku nie zaowocuje niczym fajnym, wręcz przeciwnie.
Napisałabym dokładnie to samo. Ale mnie Lady Siggy uprzedziła
Podkreśliłabym - No właśnie przez ten szacunek do samej siebie powinnaś relacje skończyć jak najszybciej.