Tak wiem że tutaj też jesteście
Korzystając z okazji że mam tutaj konto to zapytam.
Chodzi o prezent. 365 powodów dla których go kocham, karteczki w ładnym słoiku bądź kuferku. Panowie co o tym myślicie?
Moze zapytaj na meskim forum?:)
Chodzi o prezent. 365 powodów dla których go kocham, karteczki w ładnym słoiku bądź kuferku. Panowie co o tym myślicie?
jestem kobietą, ale poczułabym się zmolestowana takimi karteczkami
Sama wypiszesz wszystkie 365 powodów? Czy to kupne jest?
infantylne i naciągane
https://www.netkobiety.pl/t112956.html
Ze 300 już wypisała w tym wątku...
Jak facetowi dajesz prezent to on raczej wie że go kochasz i nie potrzebuje znać powodów. No chyba że sam codziennie Cie pyta czemu go kochasz to możesz z 10 napisać bo ponad 300 to nikomu czytać się nie będzie chciało. Jeśli to ten sam facet co z twojego innego tematu czyli taki mało romantyczny to tym bardziej nie doceni.
8 2018-08-20 11:38:03 Ostatnio edytowany przez puchaty34 (2018-08-20 11:38:47)
Ja myślę, że to fajny prezent, jeśli sama je wypiszę. ucieszyłbym się, a potem czytał na głos. I jaki materiał do docinek i żartów, fiu fiu.
To jest dobry prezent, ale dla kobiety. Choć moja by się mocno zdziwiła, że jej coś takiego daję.
Jesteśmy pragmatykami. Wiertarkę mu kup.
10 2018-08-20 14:56:35 Ostatnio edytowany przez Znerx (2018-08-20 14:56:49)
A co byś powiedziała gdyby facet w ramach prezentu dał Ci, np.: na urodziny, lutownicę oporową albo nowy zestaw opon do samochodu?